Compatibilitati zodii balanta rac

Femeia Balanţă – Bărbatul Rac

Relaţia dintre Balanţă şi Rac este una extraordinară... în teorie.

Țeluri comune, stil de viață diferit

Amândoi tânjiţi după armonia în cuplu, după înţelegere şi pace. Aveţi acelaşi stil de a iubi, lucru rar întâlnit! Relaţia voastră se bazează pe răsfăţ, gijă şi atenţie. Diferenţele dintre stilul vostru de viaţă vor fi cele care fac…diferenţa!

Timpul e dușmanul vostru

Aspecte negative: Odată cu trecerea timpului descoperiţi o mare nepotrivire, una care poate destrăma povestea de iubire frumos începută. Nevoia Racului pentru o viaţa privată va deveni o problemă frustrantă pentru tine, deoarece tu eşti sufletul petrecerilor şi ai nevoie de cercuri largi de prieteni  ca să fi în elementul tău. Voi doi vă potriviţi mai degrabă profesional. În timp ce Racul adoră să creeze o idee complexă, să analizeze pe marginea ei, tu vei fi maiestră în a vinde ideea respectivă întregii lumi.

Aspecte pozitive:

Niciunuia dintre voi nu-i este ruşine sa-şi arate latura sensibilă, să dea frâu liber emoţiilor. La început aveţi senzaţia că sunteţi suflete pereche.  Racul te admiră pentru şarmul tău şi pentru diplomaţia de care dai dovadă. Firea lui sensibilă este atrasă de căldura pe care o emani în relaţiile cu cei din jur. La rândul tău, vei aprecia latura stabilă, axată pe confort şi siguranţă a Racului. În cuplu vă bucuraţi de intimitate, amândoi sunteţi dispuşi să oferiţi totul chiar din prima zi. Nu-i de mirare că la început relaţia voastră pare perfectă…  Cu timpul veţi realiza însă, că diferenţe între voi există şi nu sunt puţine…

Ce trebuie să realizezi este că Racul te poate învăţa ceva ce niciun alt semn zodiacal nu poate: cum să laşi superficialitatea relaţiilor pasagere deoparte şi să te cunoşti pe tine, cea autentică!

Compatibilităţi similare: Taurul îţi împărtăşeşte şi el pasiunea pentru romantismul desăvârşit!