Compatibilitati zodii balanta scorpion

Femeia Balanţă – Bărbatul Scorpion

Relaţia cu un Scorpion este una extrem de pasională. Acesta este imediat atras de senzualitatea şi fineţea ta.  Scorpionul te intrigă în primă instanţa. Are un aspect de bărbat dur, cu exterior de gheaţă, dar simţi că are şi o latură mai profundă. Şi nu te înşeli.

Relație magică

Nativul acestei zodii are o percepţie largă asupra lucrurilor şi îsi pune un milion de întrebări despre viaţă, în general. Acest lucru te fascinează la Scorpion şi simţi ca nu vei avea o legătură atât de specială cu alt bărbat. Temperamentul lui “una caldă, una rece” te ameţeşte şi te atrage ca un magnet. Pasiunea e la cote maxime, aşa că o idilă cu nestatornicul Scorpion îţi promite o perioadă magică. Din punctul lui de vedere, el te admiră pentru atitudinea independentă şi relaxată. Simte că legătura cu o femeie ca tine este o “gură de aer proaspăt” deoarece urăşte cel mai mult cicăleala. Dacă doreşti o relaţie serioasă cu nativul acestei zodii, ai însă de rezolvat nişte diferenţe uriaşe ce stau între voi.

Gândiri diferite

Aspecte negative:  Pentru început, voi doi abordaţi conflictele altfel: nu vă place să vă certaţi aşa că fiecare face ce ştie- tu laşi de la tine tot ce se poate, iar el plănuieşte răzbunări  de toată frumuseţea. Cu alte cuvinte, până să rezolvaţi un conflict sau o neînţelegere, e posibil sa va… despărţiţi. Altă diferenţă în cuplu ţine de latura ta socială. Tu preferi o relaţie deschisă, fără bătăi de cap, unde sunteţi liberi, dar împreună. Scorpionul nu-ţi înţelege punctul de vedere. El este genul posesiv, mai degrabă, şi îţi poate cere prea multe explicaţii. Aşa că e cazul să pui în aplicare valeităţile tale diplomatice şi-l poţi da pe brazdă, cu mult tact, desigur.

Aspecte pozitive: Conform astrelor aveţi foarte mult potenţial împreună. Tu iubeşti şi cauţi neîncetat armonia, romantismul, liniştea în cuplu, iar Scorpionul adaugă relaţiei emoţii puternice şi intimitate sexuală, precum în filme. El pune accentul pe comunicare sexuală, aşa că latura ta socială se va dezvolta inclusiv în aşternuturi, lângă un bărbat Scorpion.  Per total, peronalităţile voastre dau naştere unei  legături profunde şi satisfăcătoare! Amândoi adoraţi să riscaţi, să vă cuceriţi şi să impresionaţi cu şarmul vostru. Relaţia nu va fi una plictisitoare!

Compatibilităţi similare: Berbecul şi Leul îţi oferă şi ei un strop de pasiune.