Compatibilitati zodii balanta taur

Femeia Balanţă – Bărbatul Taur

Dacă începi o idilă cu un Taur, pregăteşte-te pentru romantism!  Amândoi staţi sub semnul planetei Venus care este planeta Iubirii. Aveţi aceleaşi gusturi în materie de artă, lux, dragoste şi frumos. Vă place să curtaţi şi să fiţi curtaţi.

Romantism la fiecare pas

Picnic în parc, mers la teatru, cină sub clar de lună, pe toate le veţi încerca împreună. Taurul te va aprecia pentru şarmul tău aparte, iar tu îi vei cizela latura diplomatică. De ce există o atracţie inedită între voi? Pentru că Taurul este imediat vrăjit de latura ta sociabilă, iar tu de stabilitatea pe care ţi-o oferă el. Taurul te aduce cu picioarele pe pământ, te calmează atunci când analizezi prea mult.

Relație plină de armonie și echilibru

Aspecte negative: Deşi vă place să socializaţi, Taurul s-ar putea să nu ţină pasul cu tine. El se învârte în cercuri mai liniştite, aşa că cercul tău social plin cu petreceri şi ieşiri, îl va ameţi cu siguranţă. Din fericire şi tu ai nevoie din când în când de calm şi stabilitate, aşa că veţi găsi în final un echilibru. Nu ceda însă nevoilor Taurului din obligaţie pentru că buna ta dispoziţie, cea care-l atrage la început, va avea de suferit! Influenţa planetei Venus care vă guvernează, poate crea probleme. Amândoi aveţi o tendinţă către perfecţiune şi snobism. Tu pui mare preţ pe intelectul partenerului, iar el pe cât câştigi şi cât succes ai în carieră. Ca să rezistaţi împreună, trebuie să vă îndepliniţi unul altuia aşteptările.

Aspecte pozitive: Amândoi aveţi personalităţi charismatice şi căutaţi o armonie utopică în relaţia cu celălalt. Tu eşti foarte orientată pe carieră, ai ţeluri clare pe care le duci la bun sfârşit. Uneori Taurul îşi pierde iniţiativa, motivaţia, iar tu îi vei da curajul de care are nevoie. În schimb, senzualul Taur te va răsfăţa cât cuprinde pentru că adoră să cucerească şi să flateze. Aveţi atâtea lucruri să vă învăţaţi: tu îi vei arăta lui toate faţadele unei situaţii, iar el te va ajuta sa scapi de indecizia care te caracterizează.

Compatibilităţi similare: Racul iţi scoate la iveală profunzimea gândirii, pe care o ascunzi atunci când socializezi.