Compatibilitati zodii berbec capricorn

Femeia Berbec și bărbatul Capricorn

Unii astrologi ar spune chiar că Berbec – Capricorn este cea mai neinspirată potrivire. Planetele care vă guvernează – Marte şi Saturn – sunt forţe diametral opuse. Femeia Berbec e extrovertită şi expansivă, bărbatul Capricorn e timid şi retras, uneori chiar posac.

De ce nu te vei înțelege cu bărbatul Capricorn

Capricornul e mult prea conservator pentru gusturile tale, fiind lent, sobru şi pragmatic. E genul care se uită la comedii cu o faţă lungă şi acolo unde alţii văd un motiv de glumă, el vede încălcări grave ale unor principii filosofice, în rumegarea cărora se afundă îndelung, în detrimentul activităilor cotidiene care presupun şi contacte cu alţi oameni. Dacă te îndrăgosteşti de un Capricorn, nu te aştepta ca el să se deranjeze prea mult pentru tine. Pentru el nu e o prioritate să aibă o reputaţie de cavaler desăvârşit, iar atitudinea lui va fi mereu blazată, în stilul: “Dacă nu îţi convine. Nu eu te ţin legată de mine!” Iar dacă impulsivitatea ta se revarsă şi asupra lui, ori se va duce să se ascundă o vreme, ori va pleca pur şi simplu. Curând te vei simţi ca o pasăre cu aripile legate, ţinută într-o colivie strâmtă.

Energia şi exuberanţa ta îl vor face pe Capricorn să se simtă mânat cu biciul să facă lucruri pe care nu le vrea, asta doar fiindcă el nu concepe să facă nimic altfel decât în felul lui: încet sau foarte încet. În secret însă îşi doreşte să poată trăi viaţa şi gusta din ea cu nesaţul cu care o faci tu.

Surprinzător, dacă aţi fi parteneri într-o afacere, aţi colabora excelent şi aţi avea parte de profit – dar e oare suficient să faci bani împreună cu cineva?

Compatibilităţi similare pentru femeia Berbec: Cu nativii zodiei Rac, dacă eşti lipsită de tact şi, în loc să le linişteşti suspciunile, îi faci să creadă că acestea sunt îndreptăţite.