Compatibilitati zodii berbec fecioara

Femeia Berbec și bărbatul Fecioară

Dacă ar fi o îndeletnicire legitimă, bărbaţii născuţi în zodia Fecioară ar fi inchizitori sau torţionari. În lumea nostră însă, se mulţumesc să fie gardieni la închisoare, măcelari, poliţişti… Cuvântul de ordine al bărbatului din această zodie este “intimidare”. Temperamentul său este însă dezarmant de calm, astfel încât, chiar dacă îţi propui să îl provoci la o confruntare faţă în faţă, nu vei avea un temei s-o faci fără să pară că tu eşti cea care caută pricini de ceartă.  Bărbaţii din zodia Fecioarei sunt extrem de buni executanţi, în parte şi pentru că fug de riscuri şi responsabilităţi.

Relaţia cu un bărbat Fecioară NU este pentru cele slabe de inimă. Dacă totuşi te afli într-o astfel de relaţie, vei vedea că, nefiindu-ţi teamă de conflicte şi nepăsându-ţi ce cred oamenii despre tine, îl vei înverşuna pe bărbatul Fecioară, care va fi iritat de-a dreptul de lipsa ta de moralitate (doar pentru ca tu nu te potrivesti cu viziunea lui despre cum trebuie sa fie lucrurile).

Femeia Berbec și bărbatul Fecioară pot învăța unul de la altul

Partea bună este că, deşi relaţia voastră pare a nu avea sorţi de izbândă, aveţi totuşi multe de învăţat unul de la celălalt. Barbatul Fecioară poate învăţa de la tine că nu se sfârşeşte lumea dacă lasă din când în când garda jos şi lasă viaţa să îl surprindă, iar tu ai putea sa “furi” de la el spiritul practic şi ordinea care domneşte în fiecare detaliu al vieţii lui.

La fel ca celelalte semne de Pământ, Taur şi Capricorn, Fecioara este compatibilă cu Berbecii în zonele carierei şi finanţelor. El te poate învăţa prudenţa în investiţii, iar tu îi poţi arăta când şiu cum merită să rişte.

Încă un mare plus este că Fecioarele sunt buni ascultători. El îţi va asculta punctele de vedere şi sfaturile cu atenţie şi fără întreruperi, transformându-le în idei cât se poate de practice şi funcţionale. Dacă vă hotărâţi să începeţi o afacere, vei fi surprinsă cât de bine veţi lucra împreună.

Din punct de vedere sexual, bărbatul Fecioară este convenţional şi pedant, în timp ce tu clocoteşti de energii dezlănţuite. Dar, dacă iei în calcul faptul că el este un bun executant, iar tu eşti un bun lider, s-ar putea ca şi înm acest domeniu să ajungeţi la o înţelegere.

Compatibilităţi similare pentru femeia Berbec: Taur, Capricorn, Rac