Compatibilitati zodii berbec taur

Femeia Berbec și bărbatul Taur

Relaţia dintre femeia Berbec și bărbatul Taur poate funcţiona în condiţiile în care unul dintre cei doi cedează, şi de obicei acesta va fi el pentru că îi este mai uşor să se detaşeze şi are bine definită lista de priorităţi.

Pentru femeia Berbec, orice flecuşteţ este prilej de luptă şi negociere, fiindcă la final, tot ceea ce contează este ca ea este să aibă câştig de cauză şi să arate bine. Taurul, în schimb, nu se va hazarda niciodată în acţiuni sau afirmaţii, astfel că va şti când e convenabil să cedeze şi când e cazul să rămână pe poziţii. Sursa multor momente plăcute în relaţie şi subiectul pe care vă potriviţi cel mai bine este pasiunea comună pentru frumos, manifestări de artă şi obiecte decorative. Înţelegerea este posibilă dacă te poţi împăca cu ideea că Taurul are uneori nevoie de momente de singurătate.

Alăturarea unui semn de Foc cu unul de Pământ se traduce prin concentrarea unor energii enorme asupra unor chestiuni cât se poate de concrete – cu alte cuvinte, dacă eşti Berbec, îţi place să faci bani, îţi doreşti şi mai mulţi bani şi pe cineva cu care să te bucuri de ei, ei bine, Taurul este cel pe care îl cauţi. Secretul este ca, în momente-cheie, să ştii să îţi pui ego-ul şi impulsivitatea deoparte şi să ştii să asculţi sfaturile pragmatice ale partenerului Taur.

Ce poate învăța femeia Berbec de la bărbatul Taur

În vreme ce tu eşti impulsivă şi mereu pe fugă, Taurului îi place să nu se grăbească şi adesea dă dovadă de comoditate. Amândoi trebuie să învăţaţi unul de la celălalt – tu să iei lucrurile mai uşurel, iar el să calce puţin acceleraţia. Dacă reuşiţi acest lucru, relaţia voastră vă poate oferi ani lungi de fericire impreună.

Planetele care vă guvernează semnele – Marte şi Venus – guvernează şi energiile pasiunii şi ale sexualităţii, prin urmare energia ta debordantă şi tandreţea şi căldura Taurului se vor completa de minune. Atenţie însă, Taurului îi place stabilitatea şi vrea să ştie că îi vei rămâne alături, ceea ce îţi poate limita nevoia de diversitate.

Aproape la fel stau lucrurile şi cu nativii din Fecioară şi Capricorn, tot semne de Pământ , în vreme ce cu Leii şi Gemenii ai parte de distracţie pe cinste.