Compatibilitati zodii capricorn capricorn

Femeia Capricorn și bărbatul Capricorn

Din punct de vedere social, profesional şi financiar, un cuplu Capricorn – Capricorn este imbatabil. Împreună veţi înscrie în poarta vieţii iar şi iar, acumulând o întreagă avere şi urcând pe scara socială cu viteza luminii.

NU hotărât căsătoriei!

Între voi, lucrurile nu merg neapărat la fel de bine. Bineînteles că aveţi personalităţi asemănătoare, dar asemănările nu vă apropie decât în unele domenii. Pe alte planuri, ele nu fac decât să vă îndepărteze unul de altul. Unii astrologi spun că ar fi mai bine să alegeţi uniunea consensuală în locul căsătoriei, astfel ferindu-vă de constrângeri.  După cum spune un proverb finlandez, dragostea este, pentru voi, o gradină inflorită, iar căsătoria un câmp de urzici.

Compatibilitate sexuală

Aspecte pozitive: Se înţelege de la sine că ambiţia şi perseverenţa a doi Capricorni va duce la succese nenumărate, pe toate planurile. Bani vor fi destui şi vă veţi bucura împreună de ceea ce caştigaţi. Amândoi aveţi o pasiune pentru bani, deci fiecare din voi va înţelege ambiţiile celuilalt, aşa cum veţi înţelege şi nevoia de intimitate şi singurătate a celuilalt. Asta nu înseamnă că nu veţi petrece momente frumoase împreună.

Pe plan sexual vă înţelegeţi perfect, aşa cum era de aşteptat. Amândoi preferaţi rutina, atât în viaţa de zi cu zi cât şi în pat, şi nu vi se pare necesar ca sexul să fie un foc de artificii. Mai degrabă preferaţi o relaţie stabilă şi un partener atent.

Aspecte negative:  Pentru că sunteţi atât de ambiţioşi şi atât de implicaţi în munca voastră, probabil că amândoi aveţi un program încărcat, deci nu prea vă rămâne timp pentru cuplu. Iar atunci când sunteţi împreună, vă îndemnaţi reciproc la muncă şi tot timpul găsiţi câte ceva de făcut. Asta nu e neapărat ceva rău (până la urmă, veţi avea cea mai îngrijită gospodărie), dar s-ar putea să nu vă rămână timp nici măcar pentru relaxare. Va trebui să fiţi atenţi unul cu altul şi să profitaţi la maxim de timpul pe care îl aveţi la dispoziţie. Măcar din când în când, lăsaţi la o parte munca.

Compatibilităţi asemănătoare pentru femeia Capricorn:  Relaţia dintre doi Capricorni nu prea seamănă cu nicio altă relaţie.