Compatibilitati zodii fecioara sagetator

Femeia Fecioară și bărbatul Săgetător

Femeia Fecioară și bărbatul Săgetător au toate şansele să formeze un cuplu unit şi fericit dacă fac efortul de a căuta o soluţie de mijloc. Fiecare din voi vede ceva bun la celălalt, dar, cu timpul, defectele vor ieşi în evidenţă mai mult decât calitaţile.

Asta, bineînţeles, dacă nu reuşiţi să cădeţi la o înţelegere. Diferenţele dintre voi sunt evidente. Săgetătorul este un explorator prin excelenţă, un pionier, un deschizător de drumuri, un aventurier. Tu eşti calmă, realistă şi iubeşti rutina din viaţa ta. Aventurile pe care le trăieşte el nu numai că nu te atrag, dar chiar te sperie pentru că au darul de a strica echilibrul aproape perfect în care trăieşti. Cu toate astea, îţi place optimismul lui contagios, iar el îşi asumă cu bucurie şi mândrie rolul de protector al unei Fecioare.

Săgetătorul este un explorator

Aspecte pozitive: Bărbatul Săgetător este un explorator şi în relaţiile sociale. Îi place să se amestece în mulţime şi să descopere oameni, relaţii, caractere. Ţie îţi place să analizezi descoperirile lui. Discuţiile voastre sunt plăcute şi vă mulţumesc pe amândoi, căci el poate să-si povestească aventurile, iar tu poţi să critici şi să analizezi detaliile.

Un mare avantaj al acestei relaţii este acela că ambele voastre zodii au darul adaptabilităţii. Chiar dacă sunteţi diferiţi, puteţi să vă adaptaţi şi să învăţaţi unul de la altul. El aduce puţină energie în viaţa ta dominată de rutină, iar tu reuşeşti să dai o anumită structură vietii lui dezordonate. O cale de mijloc între aceste două abordări este ideală şi voi doi, împreună, aveţi toate şansele să o atingeţi. Datorită influenţei tale, el poate avea o viaţă profesională mai reuşită, iar tu ai de caştigat din punct de vedere social.

Viața sexuală este importantă pentru un Săgetător

Aspecte negative: Aveţi modalităţi foarte diferite de a privi viaţa sexuală. Tu te mulţumeşti cu rutina şi în acest domeniu, pe când el are nevoie de pasiune, noutăţi, picanterii şi experimente. Timiditatea şi calmul tău îi taie elanul şi nu îi oferă satisfacţia pe care o caută. Viaţa sexuală este foarte importantă pentru el şi probabil că va trebui să fii tu cea care se adaptează. Oricum, mai multă îndrăzneală nu-ţi strică nici ţie. S-ar putea chiar să descoperi un cu totul alt mod de a face dragoste.  Doar oferă-i Săgetătorului  şansa de a-ţi arăta ce ştie.

Compatibilităţi similare pentru femeia Fecioară: Cu bărbaţii din zodia Leului şi Berbecului.