Compatibilitati zodii fecioara taur

Femeia Fecioară și bărbatul Taur

Atât Fecioara, cât şi Taurul sunt semne feminine, guvernate de elementul pământ, deci şansele de a avea o relaţie fericită sunt mari. Amândoi aveţi nevoie de stabilitate sentimentală. Nu vă trebuie nici un partener perfect, nici o pasiune mistuitoare.

Odată ce v-aţi implicat în această relaţie nimic nu mai poate distruge loialitatea şi încrederea pe care le aveţi unul pentru celălalt. În plus, vă completaţi reciproc din toate punctele de vedere, aşa că relaţia voastră  are o bază foarte solidă şi toate şansele să treacă proba timpului.

Două zodii care au nevoie de stabilitate

Relaţia dintre Fecioară și Taur demarează mai greu pentru că tu eşti foarte precaută în dragoste ca şi în viaţă, dar unul dintre lucrurile care vă unesc imediat este respectul reciproc.  Tu apreciezi integritatea, puterea şi dedicaţia lui, în timp ce el te admiră pentru înţelepciune şi pentru gândirea rapidă.

Aspecte pozitive: Taurul îţi împărtăşeşte dorinţa de stabilitate şi siguranţă financiară, ceea ce îţi dă şi mai multă încredere în el. Alături de un asemenea bărbat poţi fi sigură că nu vei avea nicio grijă în ce priveşte banii. Este unul din puţinii bărbaţi în prezenţa cărora te poţi relaxa, nu numai pentru că te scapă de grijile financiare, ci şi pentru că aveţi multe gusturi comune  şi multe pasiuni cărora vă dedicaţi împreună.  Orele petrecute cu el îţi fac viaţa mai frumoasă.

Relaţia voastră sexuală, chiar dacă nu e plină de picanterii exotice, este împlinită şi vă mulţumeşte pe amândoi.

Taurul nu este la fel de perfecționist ca Fecioara

Aspecte negative:  Taurul este şi el metodic, calculat, dar nu e la fel de perfecţionist ca tine. Importanţa pe care o acorzi oricărui detaliu îl oboseşte, chiar dacă, în majoritatea cazurilor, este de acord cu tine. Uneori îl deranjează şi abilitatea ta de a complica orice problemă. Dacă tu vezi viaţa în nuanţe de gri, el o vede în alb şi negru, fără vreo cale de mijloc.  De aceea ajung să-l obosească şi conversaţiile cu tine. Tu ai putea să pălăvrăgeşti la nesfarsit despre câte în luna şi în stele, întorcând situaţiile pe toate părţile. El are nevoie de o pauză, din când în când, iar când devine morocănos şi taciturn o iei ca pe un afront personal.

Tendinţa ta de a analiza şi de a întoarce pe toate părţile duce la critici pe care Taurul le ia prea în serios. Iar încăpăţânarea lui proverbială stârneşte şi mai multe critici din partea ta.

Compatibilităţi similare pentru femeia Fecioară: Cu bărbații din zodiile Capricorn și Fecioară.