Compatibilitati zodii leu balanta

Femeia Leu și bărbatul Balanță

Gândirea strategică este în centrul relaţiei tale cu un nativ al zodiei Balanţă, spun astrele. Deşi tu nu eşti genul care să fugă de confruntări, el se fereşte cât poate de ele şi duce un soi de luptă de gherilă relaţională.

Inamici în relație?

Până nu îl convingi că nu eşti inamicul lui în relaţie, ci aliatul, te vei trezi cu sentimentul că eşti păcălită şi că ţi se forţează mâna în tot felul de situaţii-cheie, fiind subminată chiar de către cel în care în mod normal te încrezi.

Aspecte negative:  În afara dublei măsuri cu care te tratează Balanţa la începutul relaţiei, nu prea avem ce menţiona la capitolul incompatibilităţi. Odată ce dumnealui îşi dă seama că nu trebuie să îţi zâmbească în faţă şi să te suspecteze în sinea lui,  veţi forma un tandem bine sincronizat.

Leul are o energie debordantă

Aspecte pozitive: Ca şef şi subaltern sau ca membri in aceeasi echipa, pe plan profesional, veţi conlucra excelent, minuţiozitatea Balanţei şi energia nestăvilită a Leului făcând posibilă atingerea oricăror obiective.  În planul relaţiilor, ambele semne îşi satisfac în mod natural dorinţele şi nevoile unul celuilalt. Leul este mai interesat de latura fizică a relaţiei, iar energia  sa debordantă şi stilul original vor impresiona Balanţa, în vreme ce Balanţa însăşi va acoperi nevoile emoţionale ale cuplului. Atât Leul, cât şi Balanţa sunt dezinhibaţi şi nu se tem să îşi exprime preferinţele, fiind –fără exagerare- nebuni după sexul de calitate. În conflicte, Balanţa cedează prima, având mult mai mult tact decât intempestivul Leu. Aceasta deschide calea unui mariaj durabil şi care vă aduce amândurora împlinire.

Compatibilităţi similare pentru femeia Leu: Cu celelalte semne de aer – Vărsătorii şi Gemenii.