Compatibilitati zodii leu leu

Femeia Leu și bărbatul Leu

Deşi pare a fi o compatibilitate evidentă între voi, principiul general că reprezentaţii aceleiaşi zodii se potrivesc de minune nu se aplică neapărat şi în cazul vostru. Leii, fie ei bărbaţi sau femei, se gandesc aproape exclusiv la ei înşişi.

O zodie care vrea să conducă cu orice preț

Aspecte negative: Astrele spun că viaţa voastră sexuală ar putea evolua într-o direcţie periculoasă şi nu foarte pe placul tău,  înspre experimente sexuale lipsite de un corespondent în planul emoţional. La muncă, parteneriatul cu un bărbat Leu va însemna multe dezacorduri şi smotoceli  între două personalităţi cu pretenţii de lider absolut.

Aspecte pozitive:  Împreună cu bărbatul Leu îţi poţi valorifica pe deplin toate atuurile personale. Cu condiţia ca în loc de doi „eu”, să ajungeţi să vă vedeţi ca „noi”. Egoismul şi îndârjirea sunt pentru şedinţele de la firmă, în relaţia voastră este esenţial  să faceţi front comun, nu unul împotriva celuilalt.

Compatibili sexual

Amândoi sunteţi romantici şi compatibili sexual mai mult decât multe alte cupluri,ceea ce este foarte bine, dacă stăm să ne gândim că beneficiaţi, fiecare, de un apetit sexual peste medie! Puterea voastră de atracţie individuală se potenţează atunci când în cuplu domneşte armonia, iar atunci când ajungeţi la un consens şi în materie de decizii în afaceri, se cheamă că ai tras cartea câştigătoare. Te vei putea considera cu adevărat norocoasă când partenerul tău Leu îţi va pune Întrebarea, deoarece alături de el, viaţa va fi cu adevărat  în acord cu cerinţele tale regale.

Compatibilităţi similare pentru femeia Leu: cu revoluţionarii bărbați din Peşti şi cu strălucitorii Vărsători.