Compatibilitati zodii leu rac

Femeia Leu și bărbatul Rac

În linii mari, compatibilitatea dintre voi este de aşteptat, pentru că Luna în Rac reflectă lumina Soarelui din Leu, un aspect al dependenţei Racului de nativul în Leu. Nu este însă o dependenţă dată de slăbiciune sau inferioritate, însă Racul, pentru a-şi valorifica la maximum potenţialul, are nevoie de calităţile Leului.

Relația complică viața bărbatului Rac

Aspecte negative: Bărbatul Rac este panicard şi nesigur pe sine. În vreme ce pentru tine asta nu înseamnă decât un admirator în plus, pentru el, relaţia va reprezenta o complicaţie, o renunţare la confortul lui în favoarea starii de a fi „in cuplu”. Nu încerca să faci apel la simţul petnru afaceri al Racului, deoarece acesta este practic inexistent.

Ai nevoie de răbdare

Aspecte pozitive: Relaţia cu bărbatul Rac este una reconfortantă şi liniştită. Racul nu se visează mare animal de pradă în jungla urbană, ieşit la vânătoare de fuste. Îţi va fi loial pe toate planurile şi nu te va pune niciodată într-o lumină proastă. El te admiră în mod sincer şi simte că, în materie de încredere în sine, hotărâre şi şanse de reuşită, îl depăşeşti net, dar mai ştie şi că, furnizându-ţi admiraţia de care are nevoie ego-ul tău, va primi în schimb tot ceea ce îşi doreşte, inclusiv o viaţă sexuală de invidiat, la care n-ar fi avut acces niciodată fără să te fi întâlnit. Vor fi însă şi momente în care va trebui să îi arăţi în mod explicit că îl susţii şi că ai răbdarea să îi demontezi toate fricile, atunci când natura lui panicardă iese la iveală. Per total însă, alături de bărbatul Rac vei trăi acel gen de relaţie care face posibilă o căsnicie fără probleme, iar dacă eşti o femeie orientată spre carieră, ai mare nevoie de acest tip de relaţie.

Compatibilităţi similare pentru femeia Leu: Cu înţeleptele Balanţe şi rezervaţii Capricorni.