Compatibilitati zodii leu sagetator

Femeia Leu și bărbatul Săgetător

Entertainment, distracţie, plăceri şi huzur. Cam aşa se poate defini relaţia între o Leoaică şi un Scorpion în puţine cuvinte. Sunteţi două semne de Foc, care, în condiţiile potrivite, pot cauza o explozie prin alăturare.

Două zodii de foc, un cuplu incendiar

Dacă ştiţi însă cum să vă jucaţi cu focul, veţi forma un cuplu… incediar de-a dreptul! Poate că vă veţi număra chiar printre celebrităţile care ţin prima pagină a ziarelor mondene!

Aspecte negative: Aveţi temperamente vulcanice şi greu de stăpânit, atunci când chiar vă doriţi să vă stăpâniţi. În majoritatea timpului, amândurora vă place să vă certaţi, de dragul dezbaterii doar, pentru că certurile dintre voi sunt doar demonstrative şi extrem de democratice, având grijă să nu vă răniţi iremediabil. În planul profesional, ar trebui să eviţi colaborările cu Săgetătorii, care sunt ambiţioşi şi inovatori şi care vor destabiliza orice echipă pentru a se afirma ei înmşişi. Parteneriatul Leu- Săgetător funcţionează doar la niveluri de top management, unde inovaţia şi spiritul competitiv sunt chiar de dorit.

Săgetătorul poate să fie fidel

Aspecte pozitive: Aveţi în comun căutarea libertăţii interioare şi explorarea limitelor proprii, ceea ce va conduce la o relaţie pasională şi palpitantă. Alături de bărbaturl Săgetător, te poţi trezi la 10 000 de metri, sarind cu paraşuta din avion, sau înotând cu rechinii la Marea Barieră de Corali. Partea romantică a relaţiei este una plină de umor şi distracţie, amândurora plăcându-vă călătoriile în locuri exotice, ieşirile în cluburi la modă etc. Influenţa ta asupra lui va fi covârşitoare, fiindcă îl vei „cuminţi”, convingându-l să devină fidel. Pasul următor este o căsnicie durabilă şi plină de împliniri.

Compatibilităţi similare pentru femeia Leu: Cu Berbecii şi Leii, celelalte semne de Foc, dar şi cu Taurii şi Gemenii, pe care poţi conta când vine vorba de distracţie.