Compatibilitati zodii leu scorpion

Femeia Leu și bărbatul Scorpion

Judecând după semnele care vă guvernează zodiile, avem două tipuri de reacţii aici: apa stinge focul, iar focul fierbe apa şi o transformă în abur încins.

Atracție de netăgăduit

Ce  înseamnă asta pentru relaţiile voastre? Că Scorpionul, semn de Apă, trebuie să îşi educe voinţa ca să participe cu totul la relaţie şi să nu o demoleze cu scepticismul lui neconstructiv şi că atracţia care există între voi, primară şi dezlănţuită, poate sta la baza unei relaţii de lungă durată.

Aspecte negative: Scorpionul este gelos, posesiv si, evident, suspicios. Pregăteşte-te pentru scene de gelozie, certuri cu volumul dat la maximum şi, partea cea mai tristă, absenţa romantismului. Scorpionul nu este genul de bărbat care îţi trimite flori, te sună la serviciu să te întrebe ce mai faci, îşi aminteşte aniversările…  Ar fi bine ca în carieră să eviţi bărbaţii nativi ai acestei zodii, fiindcă va trebui să îi mâni de la spate şi adesea să faci şi partea lor de muncă dacă vrei să ajungeţi undeva.

Relație trainică

Aspecte pozitive: Deşi uneori Scorpionul îşi canalizează energiile în direcţii potrivnice ţie, dupa puţin “dresaj” şi după ce se convinge că nu tu eşti Duşmanul lui cu D mare, intensitatea sentimentelor si tenacitatea de care este capabil pot contribui la cimentarea relaţiei voastre. Chiar dacă romantismul este punctul cel mai slab al Scorpionului pe lista ta, el se va revanşa cu vârf şi îndesat prin faptul că va fi un sprijin de nădejde şi un prieten devotat, chiar dacă la un moment dat relaţia amoroasă va lua sfârşit. Între voi se poate forma o solidaritate remarcabilă, dar nici un parteneriat trainic nu este exclus.

Compatibilităţi similare pentru femeia Leu: Cu refractarii Tauri şi cu Racii, care văd pericole la tot pasul.