Compatibilitati zodii leu varsator

Femeia Leu și bărbatul Vărsător

Vărsătorul vede undeva în viitor şi ştie deja cum se va sfârşi totul, deoarece lucrurile făcute în stil convenţional sunt previzibile pentru el. Vărsătorul reprezintă revoluţia, adică schimbarea din temelii. Întrebarea este: poţi să îi faci faţă?

Vărsătorul nu suportă egoismul tău

Aspecte negative: Nu ai să vezi de la Vărsător admiraţia şi cooperarea pe care le cauţi, pentru că el îţi detestă pe faţă egoismul, cu riscul de a părea ostil şi inadaptabil. Aveţi perspective diferite asupra independenţei: Vărsătorul o vede ca pe o şansă de a explora noi orizonturi, tu o percepi ca pe ocazia de a trăi o viaţă extravagantă. Viaţa voastră sexuală va fi nesatisfăcătoare, cel puţin pentru tine, deoarece vei constata că Vărsătorul nu are nicio problemă în a căuta ceea ce tu nu îi oferi la altele, lucru care ţi se va părea inuman şi insensibil. Chiar dacă există atracţie iniţială între voi, nu există alte motive ca relaţia voastră să se aprofundeze, dincolo de cât durează ca atracţia să se consume şi să se stingă.

O relație sortită eșecului?

Aspecte pozitive: Este greu să găsesti părţi bune unei relaţii sortită eşecului încă de la început – însă oamenii au o putere de adaptabilitate mare, şi dacă se poate transcende karma, de ce nu şi predispoziţiile astrale? Măcar în domeniul profesional te va bucura să afli că este extrem de benefic să ai consilieri, angajaţi sau colaboratori Vărsători, deoarece pot judeca la rece lucrurile care dau bătaie de cap naturii tale emotive şi impulsive.

Compatibilităţi similare pentru femeia Leu: Cu Săgetătorii, Balanţele şi Peştii, care nu au înţelegerea şi răbdarea necesară de a domestici o Leoaică.