Compatibilitati zodii pesti gemeni

Femeia Peşti și bărbatul Gemeni

Peştele este guvernat de apă, iar Geamănul de aer, ceea ce face această asociere amoroasă ceva mai dificilă.

Prea superficial pentru tine

Amândoi priviţi viaţă ca pe o aventură, vă lăsaţi duşi de curent, dar aici asemănările se opresc. Şansele ca voi să puteţi comunica pe aceeaşi undă sunt minime. Ideile logice ale Geamănului se vor lovi mereu de modul in care tu folosesti intuiţia.

Geamănul este uşor superficial în relaţiile amoroase, pe când tu simţi dragostea ca pe cel mai serios lucru din viaţa ta. Deziluziile şi tensiunile se vor acumula şi vor aduce relaţia voastră într-un impas. Intimitatea sexuală dintre voi este la început ceva minunat şi greu de descris, însă în timp poate să dispară la fel de uşor cum a apărut.

Relație imposibilă

Relaţia cu un Geamăn va fi plină de surprize, cât timp vei reuşi să înţelegi felul în care vede el lumea şi iubirea. Chiar dacă veţi fi conştienţi de diferenţele dintre voi şi sunteţi dispuşi să faceţi eforturi pentru a va înţelege, vă va fi foarte greu, dacă nu chiar imposibil să găsiţi un compromis care să va asigure armonia în cuplu.

Aspecte negative: Nu vei găsi niciodată într-un Geamăn prinţul pe care-l visezi din adolescentă, ci mai degrabă un prieten foarte bun.  Geamănul e născut pentru a fi seducător, şi va cauta mereu aventură. Te va curta asiduu pentru că îl intrigi, însă doar naivitatea ta îi va permite să joace un rol mai important în viaţa ta amoroasă. 

Aspecte pozitive:  Poţi  afla destul de devreme în relaţie faptul că Geamănul nu este atât de sensibil, aiurit şi haotic precum pare, îi vei descoperi dacă eşti dispusă şi părţile foarte bune: inteligenţa, atenţia pentru detalii, apetitul pentru aventură. Toate astea merită să aştepţi momentul în care Geamănul se va dezvălui. Bărbatul Gemeni este tandru şi sensibil, şi te va cuceri cu gesturi de afecţiune.

Compatibilităţi similare pentru femeia Peşti:  Balanţă,Vărsător, Berbec.