Compatibilitati zodii rac sagetator

Femeia Rac și bărbatul Săgetător

Când întâlneşti bărbatul Săgetător eşti atrasă de entuziasmul lui şi pofta de viaţă… vei dori cu ardoare să-l cucereşti. El te vede pe tine ca pe o femeie sofisticată. Îl intrigă aerul tău misterios.

Cu timpul însă atracţia se evaporă, lăsând loc diferenţelor dintre cele două zodii. Tu ai nevoie de siguranţă în cuplu, în timp ce Săgetătorul caută fiori şi emoţii, spun astrele. Din această cauză tu doreşti ca el să se implice mai mult, fapt care este peste puterile lui la început de relaţie. Cu timpul va realiza că are nevoie de stabilitatea pe care o aduci în viaţa lui haotică.

Săgetătorul se simte sufocat în această relație

Aspecte negative: Tu vii în relaţie cu emoţii puternice şi analizezi fiecare gest al partenerului. În plus, îţi place să vorbeşti despre viitor. Aşa că Săgetătorul se poate simţi sufocat, mai ales că lui îi place începutul de relaţie când nesiguranţa îi dă fiori. O altă piedică în relaţie este felul în care comuncaţi. El este direct, la limita dintre sinceritate şi nepăsare faţă de sentimentele tale. Tu simţi această limită şi admiri în secret atitudinea lui senină. Totul până te critică. Nu suporţi să fi trasă la răspundere, aşa că-i vei detesta încet, încet… sinceritatea exagerată! Această situaţie te va determina să te… răceşti. E posibil să-ţi ascunzi sentimentele, pentru a nu părea prea sensibilă în faţa lui. Astfel se strâng frustrările. Ca să-ţi împace sentimentele, Săgetătorul  trebuie să devină mai sensibil şi precaut în exprimare. Puţină diplomaţie poate salva o relaţie începută frumos. În acelaşi timp, tu trebuie să nu mai pui totul la inimă.

Compatibili pe plan sexual

Aspecte pozitive:  Tu poţi învăţa Săgetătorul multe lucruri. Pentru început, cum să aibă încredere deplină în intenţiile cuiva şi cum să renunţe la firea rebelă ce-i aduce libertate şi… singurătate. Tu îi oferi partenerului tău un refugiu. El aduce un strop de aventură în viaţa ta şi îţi arată că spontaneitatea face bine… spiritului. Viaţa sexuală dintre voi doi este una productivă, pentru că amândoi puneţi accent pe comunicarea între aşternuturi.

Compatibilităţi similare pentru femeia Rac:  Berbecul şi Leul îţi dinamizează existenţa.