Compatibilitati zodii sagetator balanta

Femeia Săgetător și bărbatul Balanţă

Vei zice „În sfârşit!” când dai peste o Balanţă. De la început se instalează o bună înţelegere între voi, comunicaţi deschis şi simţiţi o stare de confort şi bunăstare împreună.

Explorați lumi noi împreună

Tu eşti mereu în căutare de ceva, iar personalitatea Balanţei nu te va plictisi. Nativul acestei zodii se concentrează pe tot ceea ce este frumos: artă, iubire, prietenie. Aşa că bărbatul Balanţă promite să te stimuleze şi să-ţi îmbogăţească experienţele. Ţie îţi place diversitatea, schimbarea, noutatea. Aceste lucruri îl vor atrage pe partenerul tău, care, în permanenţă investighează lumea şi oamenii cu care intră contact. Balanţa are nevoie de prietenii şi socializare ca de aer, iar tu nu-i frângi aripile, dimpotrivă!

Număr redus de conflicte

Aspecte negative: Sunteţi firi optimiste care văd partea plină a paharului, aşa că nu vor exista numeroase conflicte între voi, în mare parte, pentru că nu vă obosiţi să daţi atenţie lucrurilor negative. Dacă există totuşi motive de ceartă, ai grijă la cum te exprimi. Sinceritatea debordantă poate răni Balanţa, care pune mult accent pe bun-gust şi maniere. Din fericire, nativul acestei zodii are o latură diplomatică, pe care o poate folosi în cazul tău, pentru a atenua vorbele spuse de tine la cald. În dormitor joci rolul de cocoş. Pentru ca tu eşti cea cu iniţiativă, iar bărbatul Balanţă se lasă purtat de val. Fiindcă pune accent pe estetică, îl poţi impresiona cu ţinute şi decoruri deosebite. Aşa îl vei face să renunţe la preţiozitate şi să ţi se daruiască cu totul. Ia-l cu uşurelul, pentru că atitudinea ta “aici şi acum” îl poate inhiba. Odată ce s-a relaxat, bărbatul Balanţă se va bucura liber de momentele de intimitate în cuplu. Astfel, nu-l vei mai vedea ca pe un… sensibil ce nu poate face faţă săgeţilor tale.

Aspecte pozitive:  Aveţi firi pozitive care aduc bună dispoziţie şi armonie în cuplu. În relaţia voastră nimeni nu despică firul în patru sau caută întelesuri ascunse în gesturi fireşti. Totul se petrece natural şi matur. Mai mult, amândoi menţineţi flacăra pasiunii aprinsă şi veniţi cu experienţe noi, fapt care vă face să credeţi că sunteţi mereu în prima lună de relaţie. Maniera senină în care interacţionaţi conferă intimitate desăvârsită cuplului, chiar de la început. Amândoi iertaţi şi uitaţi cu uşurinţă pentru că aveţi firi optimiste ce se concentrează pe partea frumoasă a lucrurilor. Aşadar, veţi lega nu doar un cuplu solid, ci şi o prietenie trainică.

Compatibilităţi similare pentru femeia Săgetător: Vărsătorii îţi înteleg şi ei nevoia de libertate.