Compatibilitati zodii sagetator leu

Femeia Săgetător și bărbatul Leu

Iată o combinaţie …aproape perfectă! Amândoi aveţi personalităţi dinamice şi ştiţi să vă bucuraţi de viaţa în doi. Când sunteţi împreună veţi atrage privirile şi atenţia celor din jur pentru că sunteţi distractivi şi charismatici totodată.

Te înțelege ca nimeni altul

După ce ajungeţi să vă cunoaşteţi, nu rămâneţi dezamăgiţi, dimpotrivă! Vă adoraţi, vă admiraţi şi vă respectaţi. Amândoi simţiţi că aţi găsit un partener de la care aveţi ce învăţa. Foarte puţine zodii fac faţă cu brio sincerităţii tale vecine cu insensibilitatea , iar Leul este una dintre ele. S-ar putea chiar să-i placă stilul tău direct pentru că aşa simte că poate afla mai multe despre el. Între voi se creează o legătură magică în care simţiţi că vă cunoaşteţi de când lumea.

Nu îl provoca

Aspecte negative:  Ai grijă cu tabieturile Leului. Îi place să controleze conversaţiile şi este foarte mândru şi orgolios. Ceea ce înseamnă că-l poţi provoca, atunci când verşi adevărul fără să gândeşti. Nu-l răneşti cu sinceritatea ta, în schimb, îl enervezi.  Aşa că Leul va trebui să înveţe cum să te asculte şi să se abţină de la reacţii violente, mai ales că, în principiu, acesta îţi apreciază felul direct de a fi.  Mai mult, îl vede ca pe o lecţie ce-l ajută să devină mai bun. De asemenea, amândoi aveţi de lucrat la capitolul răbdare şi încredere. Leul nu agrează felul în care flirtezi cu cei din jur.

Aspecte pozitive:  Amândoi sunteţi sociabili, entuziaşti şi plini de energie, iar tu eşti ceva mai relaxată decât el şi îi poţi împrumuta şi lui din seninătatea ta. Pe plan sexual formaţi una dintre cele mai bune combinaţii, vă asigură astrele. Întrer voi există un foc ce se aprinde spontan şi se stinge foarte greu. Legătura voastră este una pasională şi revigorantă.

Compatibilităţi similare:  Cu Berbecul vei avea parte tot de pasiune.