Compatibilitati zodii sagetator rac

Femeia Săgetător și bărbatul Rac

Când întâlneşti bărbatul Rac n-ai cum să nu-l compari cu prinţul din poveste. Are un aer misterios, face gesturi politicoase şi romantice, cu scopul de a te flata. 

Fără final fericit

Racul este atras de entuziasmul, pofta ta de viaţă şi se va simţi dator să te cucerească. Îi place curtatul, mai ales când vine vorba de o femeie jovială, mereu cu zâmbetul pe buze ca tine. Începutul de basm nu se continuă, din păcate, într-un trai fericit până la adânci bătrâneţi. Pe parcursul relaţiei, Racul îşi va pierde din mister, iar tu nu vei mai părea în ochii lui la fel de exuberantă. Tu eşti genul care caută un fior, o emoţie în cuplu, în timp ce Racul vrea stabilitate şi siguranţă pentru a fi fericit. Aşa că partenerul tău îţi va cere să te implici mai mult în relaţie, fapt care e peste puterile tale la început. În timp, însă, vei realiza că şi tu ai nevoie de o bază solidă, una pe care Racul ţi-o oferă cu inimă deschisă.

Prea emotiv pentru tine

Aspecte negative: Racul vine la pachet cu emoţii puternice, analize ale sentimentelor, discuţii despre viitor. Iniţial te poţi simţi sufocată, mai ales că ţie iţi place începutul de relaţie când eşti nesigură pe celălalt şi simţi o mie de fiori pe minut. Nici lui nu-i va conveni firea ta rebelă, axată pe plăcerea de moment. O altă piedică în relaţie este felul în care comuncaţi. Tu eşti directă, la limita dintre sinceritate şi nepăsare faţă de sentimentele celuilalt. Racul simte această limită şi admiră în secret atitudinea ta pragmatică şi senină. Totul până îl critici. Racul nu suportă să fie tras la răspundere, aşa că-ţi va detesta încet, încet… sinceritatea exagerată! Această situaţie va genera din partea bărbatului Rac… o răcire. E posibil să-şi ascundă sentimentele, pentru a nu părea prea sensibil în faţa ta. Astfel se strâng frustrările de partea lui. Nu va putea să-şi ascundă emoţiile prea mult timp, aşa că pregăteşte-te pentru câteva răbufniri. Ca să împaci sentimentele Racului trebuie să devii mai sensibilă şi precaută în exprimare. Puţină diplomaţie poate salva o relaţie incepută ca în basme. În acelaşi timp, învaţă-l pe Rac să nu pună totul la inimă.

Aspecte pozitive:  Şi tu ai multe lucruri de învăţat de la nativul acestei zodii. Pentru început, cum să ai încredere deplină în intenţiile cuiva, cum să renunţi la firea rebelă şi singurătatea care vine cu ea. Racul îţi oferă un cămin stabil, un loc în care să te refaci.  Viaţa sexuală dintre voi doi este una productivă, pentru că amândoi puneţi accent pe comunicarea între aşternuturi.

Compatibilităţi similare pentru femeia Săgetător: Dă peste cap programul prăfuit al Fecioarei.