Compatibilitati zodii scorpion leu

Femeia Scorpion și bărbatul Leu

Te vei simţi de la început atrasă de carisma Leului şi îl vei putea cuceri datorită magnetismului misterios pe care îl emani. Tu eşti genul de femeie râvnită de bărbaţi şi  invidiată de femei, iar bărbatul Leu are un orgoliu nemăsurat şi se va mândri peste tot cu ţine. Căldură emoţională a Leului îţi va topi instantaneu orice masca de seriozitate şi îţi va câştiga încrederea şi generozitatea. 

Duo de succes

Un bărbat Leu are nevoie de o parteneră care să îl sprijine în ambiţiile personale, şi cine mai potrivită decât o femeie Scorpion, bine ancorată în realitate,  motivată şi tenace. El va simţi de la început că alături de tine poate urca scara socială şi poate deveni tot ce şi-a propus să devină.

Tu ceri respect din partea partenerului şi îl vei primi de la un bărbat Leu. Cât timp ştii să îi mângâi orgoliul, vei avea un partener devotat şi pasional alături de care poţi întemeia o familie.

Posesivitatea, principala problemă

Aspecte negative: Posesivitatea fiecăruia se va manifesta diferit însă va deveni curând o problemă în relaţie. Trebuie să învăţaţi în timp să stabiliţi câteva reguli de bun simţ şi să nu vă jucaţi cu sentimentele celuilalt. Leul este o fiinţă care adoră luxul şi mai ales să fie în centrul atenţiei, ceea ce ţie îţi repugnă. Vei prefera oricând un loc de unde să tragi sforile, să controlezi ceea ce se întâmplă. Tu îţi doreşti să-l domini şi foloseşti scheme secrete din spatele cortinei, pe când Leul îşi joacă cărţile pe faţă şi se impune de la început. În momentul în care luptă pentru putere devine extremă, tu îţi vei folosi arma secretă: sexul. Viaţă voastră intimă este când foarte intensă, când jucăuşă, şi orice tensiune va dispărea după o partidă de amor.

Aspecte pozitive: Loialitatea ta este un plus considerabil în relaţia cu un bărbat  Leu,  entuziasmul lui va scoate la iveală tot ce-i  bun la personalitatea ta. Dacă dragostea voastră o să dureze, va  trebui sa fiţi mai puţin intransigenţi.

Compatibilităţi similare pentru femeia Scorpion: Berbec, Balanţă.