Compatibilitati zodii scorpion pesti

Femeia Scorpion și bărbatul Peşti

Astrele ne spun că cele două zodii sunt extrem de compatibile, uniunea lor are şanse să fie cea specială, magică pe care o aşteaptă fiecare. Elementul comun-apa, te va face să simţi în braţele bărbatului Pesti pasiune şi dragoste fără limite. Ceea ce îl face special este plăcerea pe care o are de a-ţi arăta cât de mult te iubeşte şi ce însemni  pentru el. 

Făcuți unul pentru celălalt

Te vei înţelege din priviri uneori cu iubitul tău Scorpion, vă veţi trezi chiar că vă completaţi frazele, atât de bine vă înţelegeţi pe baza intuiţiei grozave.  El va şti întotdeauna exact cum să-ţi vorbească, cum să te privească, atingă, iubească. Cu cât ajungi să-l cunoşti mai bine pe bărbatul Peşti, cu atât te vei îndrăgosti fără scăpare de el. Va amintiţi dragostea cu năbădăi dintre Elizabeth Taylor şi Richard Burton? Ei bine, ea este Peşti, el Scorpion – pe ecran cât şi în afara sa, cei doi erau de nedespărţit.

Bărbatul Peşti posedă o abilitate extraordinară de a te te face să te simţi ocrotită emoţional şi astfel nu vei mai simţi nevoia să te temi de răutatea altor oameni. Îţi vei putea arata natura afectuoasă fără frică de a fi rănită, şi compatibilitatea voastră amoroasă se va dezvoltă într-o relaţie aproape perfectă.

Oferă-i spațiu când are nevoie

Aspecte negative: Totuşi nativul din Peşti nu este doar lapte şi miere, are un mare minus, nevoia de singurătate, cu care tu nu te poţi împăca. Atunci când se va izola de tine devii suspicioasă, şi te vei întreba către cine se duc gândurile lui. Gelozia ta şi descărcările de reproşuri nu vor reuşi decât să îl distanţeze de tine şi să uite lucrurile care vă unesc şi vă fac un cuplu puternic.

Aspecte pozitive:  Barbatul Peşti este ideal pentru a te echilibra afectiv, poate calma intensitatea cu care te dedici pasiunilor tale. Felul în care „arzi” efectiv pentru ceva îti poate dăuna, aici intervine tactul si sensibilitatea unui barbat Peşti care te va calma cu delicateţe. O dată ce legătura de suflet intre tine şi el a fost creată, vă va fi foarte greu sa trăiţi departe unul de altul.

Compatibilităţi similare pentru femeia Scorpion: Rac, Taur, Fecioară.