Compatibilitati zodii taur berbec

Femeia Taur și bărbatul Berbec

Femeia Taur și Bărbatul Berbec au caractere atât de puternice încât sigur se lasă cu scântei. Aşa că încarcă-ţi bateriile! Deşi sunteţi două personalităţi incompatibile şi diametral opuse puteţi totuşi supravieţui într-o relaţie dacă vă bazaţi pe principiul complementarităţii.

Berbecul este pasional, iar Taurul este eternul îndrăgostit cele două caracteristici reprezentând principalul fundament într-o relaţie de lungă durată.

Diferenţele dintre voi doi sunt însă esenţiale şi cer mult calm şi multă modelare interioară. Berbecul este genul care sare cu capul înainte şi vrea să se înfrupte din tot, pe când Taurul doreşte o evoluţie calmă şi plină de romantism. Dacă nu sunteţi pregătiţi să vă cunoaşteţi reciproc cu răbdare şi tact, relaţia voastră va ceda. Ai grijă cu firea risipitoare a partenerului căci bărbatul Berbec este cunoscut pentru a sa „mână largă”, iar tu eşti cumpătată şi calmă, astfel pot apărea discuţii aprinse pe tema banilor. Nu-ţi face probleme, eşti o fire extrem de capabilă în reglementarea situaţiilor aşa că îl poţi tempera.

Bărbatul Berbec te ajută să profiți de oportunitățile vieții

Puteţi învăţa foarte multe unul de la celălalt şi astfel o relaţie ce părea sortită eşecului se poate transforma într-un echilibru de invidiat. Tu vii cu fidelitatea, securitatea, senzualitatea şi romantismul, iar partenerul tău vine cu lucrurile excitante şi nebuneşti care sunt oricând binevenite. Orice se poate spune despre voi, dar nu că sunteţi monotoni.

Berbecul se va juca cu tine şi te va incita să iei decizii „negândite”, să profiţi de oportunităţile vieţii, pe când tu vei reuşi să-i mai temperezi impulsivitatea şi să-i arăţi şi o parte calmă a lucrurilor.

Din punct de vedere sexual să nu îţi faci probleme pentru că sunteţi două firi extrem de compatibile. Aşa că ceea ce nu se rezolvă prin cuvinte se poate rezolva cu uşurinţă prin mângâieri şi răsfăţuri.

La nivel emoţional femeia Taur este dependentă şi posesivă şi Berbectul este un libertin declarat, dar asta nu înseamnă că un compromis nu poate rezolva lucrurile.

Berbecul este un control freak aşa că fii inteligentă şi lasă-l să creadă că-l deţine. Mai mult, nu intra într-un joc al orgoliilor, doar zâmbeşte-i şi lasă-l să creadă că are dreptate, ai foarte multe de câştigat cu atitudinea aceasta.

Compatibilităţi similare pentru femeia Taur: Leu şi Scorpionul îţi oferă cam aceleaşi scântei.