Compatibilitati zodii taur leu

Femeia Taur și bărbatul Leu

Riscuri majore şi şanse serioase pentru femeia Taur și bărbatul Leu. Sunteţi două personalităţi extrem de puternice care dacă ajung la un compromis pot convieţui împreună, dacă nu, cu siguranţă vor ajunge să se rănească.

Încăpăţânarea ta şi impulsivitatea lui plus nevoia de a avea întotdeauna dreptate sunt semne clare că la prima contradicţie veţi exploda amândoi. La voi se va duce o luptă a ego-urilor, lucruri esenţiale în caracterele voastre, însă tu eşti mult mai pasivă decât el aşa că vei reuşi să te detaşezi mult mai repede.

Bărbatul Leu este protector, ceea ce este prima ta nevoie. Îţi va oferi siguranţă, confort, dragoste şi mici atenţii care te vor flata.

Dacă îi oferi spaţiu de desfăşurare şi aplauzele care asă-i atingă ego-ul şi dacă el îţi va oferi recunoaşterea meritelor veţi reuşi să aveţi o relaţie de durată.

Bărbatul Leu scoate la iveală fiara din tine

Ceea ce vă ajută enorm este admiraţia reciprocă şi determinarea de a vă atinge scopurile, deşi acestea sunt diferite. El vrea bani şi faimă, tu vrei familie şi confort.

Partenerul tău îţi va satisface toate fanteziile sexuale şi va scoate la iveală fiara din tine. Amândoi sunteţi fiinţe sexuale, pasionale şi ghidate de plăcere.

Nevoia de a conduce va duce la bătălii pentru dominaţie. Nu veţi ajunge niciodată la un punct comun pentru că aveţi opinii diferite şi pentru că “aveţi întotdeauna dreptate”. Amândoi rezistaţi cu stoicism pe baricade, chiar dacă vor exista perioade lungi în care nu veţi comunica, pe de-o parte este bine pentru stabilitatea relaţiei, pe de alta veţi ajunge să vă distrugeţi reciproc.

Amândoi evitaţi schimbările şi vă urniţi foarte greu, ceea ce este greşit, mai ales la o relaţie cu probleme. Unul dintre voi trebuie să preia iniţiativa şi ar trebui să fii tu pentru că eşti o fire mai îngăduitoare.

Între voi doi există un magnetism evident şi imediat aşa că luaţi-o pas cu pas şi oferiţi-vă timp să vă cunoaşteţi. Există şanse ca dragostea şi pasiunea dintre voi să învingă încăpăţînarea şi orgoliile.

Încearcaţi ca de fiecare dată când ajungeţi la o ceartă monstruoasă să vă asiguraţi reciproc că relaţia este foarte importantă şi că iubirea pe care o purtaţi nu s-a stins, lucrurile se vor mai tempera.

Compatibilităţi similare pentru femeia Taur: cu siguranţă Berbecul şi Scorpionul îţi pot oferi trăiri asemănătoare.