Compatibilitati zodii taur sagetator

Femeia Taur și bărbatul Săgetător

Ai putea spune pas pentru că astrele nu vă surâd şi relaţia voastră poate dura numai cu multă stăpânire de sine şi compromisuri. Femeia Taur și bprbatul Săgetător sunt total diferiţi.

El mereu pe drumuri, mereu în căutarea de noi aventuri, tu cu tabieturile tale şi cu frica de schimbare. Între voi doi nu vor fi săgeţile lui Cupion, ci săgeţi otrăvite.  Dacă ştii să-l prinzi în mreje, bărbatul Săgetător este maleabil şi poate face ceea ce-ţi doreşti.

Nevoia ta de siguranţă, confort şi rutina ta vitală nu se potrivesc deloc cu principiile de viaţă ale Săgetătorului care este un libertin declarat, independet şi spontan.

Bărbatul Săgetător tânjește după afecțiune

Dacă ai răbdare să-ţi descoperi partenerul vei găsi o latură sensibilă şi profundă cu care vei putea să intri în contact, dar asta presupune mult timp. Deşi susţine că nu are nevoie de stabilitate şi că legăturile îl sufocă, să nu-l crezi pentru că în adâncurile lui tânjeşte după afecţiune şi relaţie serioasă. Oferă-i şansele să aducă amuzament şi distracţie în viaţa ta.

Tu eşti omul realităţii, al lucrurilor palpabile pe când partenerul tău parcă vine de pe altă planetă şi nu este deloc cu picioarele pe pământ, eternul visător. Puţină nebunie nu strică niciodată.

Adânc înrădăcinată în real, stabilă şi practică femeia Taur nu va înţelege niciodată Săgetătorul care se bazează pe implus. Aceste trăsături pot fi complementare sau pot fi surse de stres. Atitudinea ta rigidă poate fi văzută ca pesimism de partenerul de viaţă aşa că poţi să devii mai docilă şi mai uşor adaptabilă la schimbările lui.

Mereu în căutarea noului Săgetătorul va fi ispitit şi tentat de alte femei, cu toate astea oferă-i libertatea de a relaţiona, platonic desigur. Dacă va fi să calce strâmb atunci ştii că sentimentele sale nu au fost pe măsura nevoilor tale.

Dacă reuşiţi să depăşiţi barierele de la început şi să vă familiarizaţi cu cerinţele fiecăruia, împreună puteţi crea o relaţie reuşită, oferindu-vă noi şi noi perspective.

Chiar dacă nu sunteţi tangenţiali pe alte planuri, ei bine sexul este cheia care deschide multe porţi ferecate. Să nu fii surprinsă dacă descoperi o persoană extrem de pasională.

Aşa cum tu ai nevoie de afecţiune şi siguranţă aşa partenerul tău are nevoie de libertate, de explorarea noului, de alte perspective.

Compatibilităţi similare pentru femeia Taur: Gemenii sunt cei care ţin foarte mult la libertatea lor, lucru cu care te împaci foarte greu. Un alt spirit revoluţionar este şi Vărsătorul pe care cu greu îl poţi domoli.