Compatibilitati zodii taur scorpion

Femeia Taur și bărbatul Scorpion

Opusurile se atrag! Valabil și între femeia Taur și bărbatul Scorpion. Ceea ce vă atrage şi vă face să vă pierdeţi capul unul după celălalt este pasiunea, una copleşitoare!

Între voi doi totul este la nivelul foarte fierbinte, de la sex la certuri. Nu există o cale calmă a lucrurilor, ci o cale incendiară şi irezistibilă. Între voi este un teren minat, dar plin de surprize.

Veţi intra într-o mulţime de polemici şi veţi lupta cu toată forţa pentru a vă impune punctul de vedere, însă aici nu este vorba de un singur punct de vedere, ci de capacitatea de a vă accepta opiniile.

Scorpionul te adoră pentru devotamentul tău

Amândoi sunteţi preocupaţi de latura materială a lucrurilor, de bunăstare şi satisfacerea plăcerilor, fiind persoane cu multe pasiuni este nevoie să vi le satisfaceţi.

Femeia din zodia Taur are nevoie de asigurări şi reasigurări ale iubirii din partea partenerului, pe care le va primi numai dacă ea face acelaşi lucru. Scorpionul te adoră pentru devotamentul tău, pentru latura ta romantică şi senzuală, dar şi pentru calităţile tale de amantă.

Scorpionii sunt persoane foarte sexuale care, de obicei îşi arată sentimentele în aceeaşi manieră. Dacă la început te vei simţi flatată şi vei explora cele mai înalte fantezii, cu timpul vei vrea mai mult de atât. Îl poţi învăţa să-şi descopere latura sensibilă şi romantică, dar cu mult tact şi cu multă răbdare.

Deşi la început te atrage misterul partenerului tău, cu timpul stilul lui va ajunge să te transforme într-o paranoică. Fidelitatea ta este declarată, a lui este pusă sub semnul întrebării, iar de aici pornesc marile drame.

Tu eşti o persoană deschisă care spune lucrurilor pe nume, pe când el este enigmatic şi impenetrabil. De multe ori aceste diferenţe pot fi fatale şi pot duce la momente extrem de urâte.

Aveţi fixaţii şi odată ce aţi început o discuţie în contradictoriu încep şi luptele pentru supremaţie. Ai grijă însă, bărbatul Scorpion este viclean şi se va folosi de şantajul emoţional pentru a te convinge.

Amândoi sunteţi geloşi. Dacă ţie-ţi place să fie gelos pentru că aşa îţi demonstrează că te adoră şi admiră, ei bine el nu este aşa. Nu încerca să te joci pentru că rişti să fii înţepată de coada lui, fără vreun avertisment.

Compatibilităţi similare pentru femeia Taur: Ca şi senzaţii, fie ele de ordin trupesc sau mental te mai potriveşti cu Berbecul şi cu Leul.