Compatibilitati zodii taur varsator

Femeia Taur și bărbatul Vărsător

Modul vostru de a privi şi a trăi viaţa este contrastant şi de aici pornesc toate problemele dintre femeia Taur și bărbatul Scorpion. Vazi cât poate dura relația voastră!

Împreună aţi putea muta munţii, dar asta doar dacă ajungeţi la un comun acord. Tu eşti o fire determinată, raţională şi conservatoare pe când bărbatul Vărsător este un idealist neconvenţional. Pe tine te interesează problemele casei, iar el este implicat în viaţa socială şi politică.

Fiind două firi puternice şi două semne fixe foarte greu veţi reuşi să descoperiţi un echilibru al ideilor şi un punct comun.

Se spune că aţi fi mai bine parteneri de afaceri, decât parteneri în viaţa intimă. Formaţi o echipă de temut atunci când porniţi la un drum al reuşitelor, dar locuind sub acelaşi acoperiş lucrurile se schimbă.

Pentru că sunteţi atât de opuşi trebuie să fiţi atenţi atunci când intraţi în conflict. La furie reacţionezi puternic, precum un taur care vede roşu şi încerci să împingi spre extreme. Când presiunea apasă, partenerul tău se retrage, devenind rezervat  şi închis. Astfel între voi va apare un mare gol care pe tine te scoate din minţi.

Femeia Taur nu poate ține pasul cu bărbatul Vărsător

Frustrările apar atunci când realizezi că nu poţi ţine pasul cu modernul şi progresivul Vărsător care te va eticheta drept o persoană plictisitoare şi comodă şi care-ţi va critica rutina vieţii.

Partea frumoasă a neconvenţialismului Vărsătorului se va simţi în dormitor unde cu siguranţă te va surprinde. Este un explorator al senzaţiilor şi te va ajuta să-ţi descoperi unele laturi bine ascunse.

Femeia Taur ştie să ademenească băr batul şi să-l dezmierde în braţele sale. Chiar dacă partenerul tău nu recunoaşte, apreciează stabilitatea, căldura şi dragostea pe care i le oferi.

Puteţi învăţa multe lucruri unul de la celălalt. El cu spiritul său revoluţionar şi rece poate vedea o latură emoţională a vieţii, iar tu poţi învăţa să renunţi la lucrurile care nu funcţionează.

Compatibilităţi similare pentru femeia Taur:  Cu Scorpionul trăieşti adevărate senzaţii în aşternuturi, iar cu Săgetătorul te lupţi pentru a-l aduce cu picioarele pe pământ.