Compatibilitati zodii varsator leu

Femeia Vărsător și bărbatul Leu

La tot pasul, auzi zicala: contrariile se atrag. În astrologie, parteneriatul a două zodii opuse este de bun-augur, însă doar dacă se întrunesc anumite condiţii. Leul este semnul tău diametral opus în zodiac, ceea ce e un prim indiciu al unei compatibilităţi peste medie.

Vrea să fie în centrul atenției

Aspecte negative: Nu are rost să ne ascundem: şi tu, şi bărbatul Leu sunteţi egocentrici, ceea ce înseamnă că va trebui să vă adaptaţi pretenţiile unul la celălalt. Nevoia de celebritate a Leului ar putea să îţi pară exagerată, iar lui i se va părea că îţi pasă mai mult de concepte decât de oameni.  Leii, oricât de paradoxal pare, sunt conservatori. – ţin la uzanţe şi la cărări bătătorite. Pe tine nu te deranjează să comiţi pe ici, pe colo, câte o ireverenţă ca să schimbi convenţiile învechite. Evident, Leul va sări la atac.

Uniţi-vă forţele

Aspecte pozitive: Parşivul Leu e incitat de setea ta intelectuală pentru cunoaştere şi schimbare… dar ştie şi că asta ar putea fin în defavoarea personalităţii lui care adoră să i se acorde atenţie. Să nu uităm că leul e semn de Foc şi drept urmare, mai emotiv şi mai spontan în reacţii decât tine.

În ochii lui, ai o aură extrem de charismatică, şi uneori veţi fi chiar într-o competiţie pentru atenţia şi admiraţia semenilor. În loc să vă disputaţi aceste lucruri, mai bine uniţi-vă forţele şi puneţi-vă calităţile în comun – amândoi veţi fi impresionaţi plăcut de feedback-ul primit astfel.

Cât despre latura sexuală a relaţiei voastre…  cuvântul de ordine e “încins”! Motivele de ceartă şi diferenţele dispar când tu şi Leul tău treceţi de partea cealaltă a uşii dormitorului. Aici, acordul este perfect şi nu este nevoie de cuvinte.

Compatibilităţi similare pentru femeia Vărsător: Cu empaticii Peşti, cu Taurii, bărbaţi “de cas㔺i cu Berbecii şi Săgetătorii, tot semne de foc.