Compatibilitati zodii varsator taur

Femeia Vărsător și bărbatul Taur

Taurul este conservator, pragmatic şi cu picioarele pe pământ. Asta răzbate atât din modul în care ia decizii, dar şi în felul în care îşi promovează principiile.

Tu idealistă, el realist

Va fi şocat la primul contact cu spiritul tău nonconformist şi idealist, şi vei avea mult de lucru cu el până când reuşeşti să-l faci să vadă că există şi alte moduri de a gândi în afara celui adoptat de el.

Unele idei ale tale îl vor face pe Taur să ridice o sprânceană a scepticism şi a mirare. Scepticism, pentru că nu îi va veni să creadă cu câtă lipsă de realism poţi aborda probleme care pentru el sunt de importanţă vitală, şi mirare pentru că mai mereu va constata că ţie tind să îţi reuşească planurile mai des decât lui.

Lumi diferite, preocupări diferite

Aspecte negative: Între voi, pe lângă diferenţele de obiceiuri şi moduri de a vă organiza vieţile, mai există un motiv de dispute, şi încă din cele mai intense: sunteţi ca doi oratori în forum, care uneori se ceartă doar de dragul  argumentaţiei. Sunteţi şi încăpăţânaţi, Taurul în încercarea de a lăsa lucrurile exact aşa cum sunt, iar tu în încercarea de a schimba totul, dacă se poate. Dacă pe tine te preocupă problemele la scară macro, Taurul e preocupat de problemele mici, de zi cu zi. Pe tine te îngrijorează dreptatea socială, Taurul nu poate dormi la gândul „ce gătim mâine?”.

Aspecte pozitive:  Taurul este un specimen rar şi preţios printre bărbaţi, datorită naturii sale domestice. Evident că are şi el defectele lui, însă e genul care chiar ajută pe lângă casă şi îşi dă interesul. Deşi femeile Vărsător nu prea se dau în vânt după munca în gospodărie, dacă au un bărbat Taur prin preajmă, casa lor va fi dichisită, şi cămara plină cu bunătăţi.

Natura ta neconvenţională îşi va găsi cea mai fericită expresie între aşternuturi, unde va trezi latura senzuală a nativului din zodia Taur. Împreună cu el vei avea parte de explorări prelungi ale celor mai secrete dorinţe ale tale, iar cu această ocazie vei descoperi în el un iubit capabil şi… rezistent!

Compatibilităţi similare pentru femeia  Vărsător: Vei reuşi, ceva mai greu, dar vei reuşi, să vrăjeşti capricioasele Fecioare cu firea ta eterică, iar în Capricorni îţi vei găsi aliaţi strategici şi prieteni relaxaţi.