Compatibilitati zodii varsator varsator

Femeia Vărsător și bărbatul Vărsător

Că sunteţi compatibili se vede şi cu ochiul liber. Pe deasupra, sunteţi compatibili într-un grad mult mai mare decât barbaţii şi femeile cu zodie comună, alta decât Vărsător.

Perechea zodiacului

Elementul vostru suveran este Aerul, ceea ce înseamnă că amândoi vă bucuraţi de o libertate interioară extraordinară şi de capacitatea de a întrevedea viitorul într-o măsură covârşitoare faţă de celelalte zodii. Împreună, vă înţelegeţi perfect, pur şi simplu fiindcă experimentaţi aceleaşi trăiri şi aceeaşi realitate, spre deosebire de nativii altor zodii, care nu primesc decât o “traducere parţială” a tot ceea ce vede şi simte un Vărsător.

Vărsătorul este conducătorul Noii Ere în plan spiritual, iar ceilalţi vor trebui să vă ajungă din urmă fie că vor, fie că nu vor. Mai devreme sau mai târziu, vor ajunge la vorba ta. Şi la a lui. Când intraţi împreună într-o încăpere sau într-un grup, energia acelui loc se schimbă, şi ceilalţi o simt, dar doar la nivel instinctiv. Toate privirile se îndreaptă asupra voastră şi urechile se ciulesc.

Încredere absolută

Aspecte negative: La un moment dat s-ar putea să vă lăsaţi absorbiţi în propria persoană şi să uitaţi de ce  e în jur şi de partener, pentru că pur şi simplu, uneori Vărsătorii au nevoie să… „stea la încărcat”. Nu uita însă că ai şi o latură empatică şi că nu te costă să comunici cu partenerul tău, evitând înstrăinarea.

Aspecte pozitive: Vei avea parte de dragoste nelimitată şi necondiţionată din partea bărbatului Vărsător şi te vei bucura de sprijinul lui complet şi eficient  în tot ceea ce întreprinzi. Împreună, puteţi realiza orice şi fiecare dintre voi ştie acest lucru. Încrederea pe care v-o dă relaţia şi gândul că vă puteţi baza pe celălalt în totalitate este practic nelimitată.

Dormitorul este pentru voi spaţiul experimentelor incitante şi poznaşe, al ideilor unice şi al nuanţelor emoţionale.

Compatibilităţi similare pentru femeia Vărsător: Cu Peştii revoluţionari şi cu celelalte semne de Aer, Gemeni şi Balanţă.