Cele opt directii

Beneficiază de energie pozitivă prin orientarea corpului spre direcția de dragoste, succes sau sănătate.

Fiecare persoană are cel puțin 4 direcții favorabile care îi aduc energia pozitivă și 4 direcții nefavorabile care aduc ghinion. Dacă folosești aceste direcții vei vedea imediat efectele benefice pentru sănătate, dragoste și venituri.
Direcțiile Feng Shui sunt:
1. Direcția de dragoste - energie pozitivă pentru dragoste și comunicare. Asigură echilibrul între viața personală și cea profesională.
2. Direcția de succes la examene, proiecte, în competiții.
3. Direcția de sănătate, numită direcția doctorului din cer, folosită pentru o stare bună de sănătate, prevenirea bolilor și longevitate.
4. Direcția de dezvoltare personală folosită în procesul de învățare, pentru acumularea mai ușor a cunoștințelor, pentru stabilitate și împlinire profesională.
5. Direcția excelentă, folosită cu succes de părinți, proprietari (de spațiu, afacere), aduce energia pozitivă și autoritate.
6. Direcția supremă sau direcția zodiei aduce realizări pe toate planurile. Pentru o viață mai bună folosește direcția feng shui care se potrivește cu dorințele personale.
Alege una dintre cele 6 direcții pentru a beneficia de energia pozitivă. Calcul direcții feng shui Atât direcțiile care aduc energia pozitivă cât și direcțiile de ghinion se calculează folosind numărul KUA: Direcții personale Feng Shui. La fel ca și direcțiile personale, în Feng Shui, în funcție de orientare, fiecare casă are un singur număr KUA.
Alege orientarea casei tale și calculează numărul KUA pentru a afla care sunt sectoarele care îți aduc noroc sau ghinion: Calcul KUA casă.