Soacrele si zodiile

Soacrele si zodiile. Un horoscop inedit si interesant. Cum este soacra, in functie de zodie.

Zodii Soacre

Soacrele sunt prin traditie acele rude de care trebuie sa te feresti sau, dupa caz, pe care trebuie sa le castigi din prima de partea ta. Te-ai gandit vreodata la modalitati de a cunoaste mai bine firea soacrei tale, spre a folosi apoi aceste informatii in favoarea ta? Astrele te ajuta sa stii care ii sunt defectele, ce puncte slabe are si modul in care reactioneaza, in functie de zodia in care s-a nascut.

Soacra Berbec

Daca ai o soacra in semnul Berbecului, ar fi bine sa te pazesti. In primul rand, Berbecul este o zodie de foc si, in al doilea rand, este o zodie guvernata de planeta Marte, planeta razboiului. De aceea, nu te mira daca este mai mereu incapatanata ca un catar si chipul ei devine rosu de furie. Adora provocarile, ca orice Berbec care se respecta, asa ca nu-ti imagina ca o vei speria daca devii agresiv. Dimpotriva. Soacra Berbec abia asteapta un motiv de disputa si a si plecat la razboi, indiferent care ii sunt sansele reale de izbanda. Nu cunoaste intelesul cuvantului “capitulare”.

Cum poti sa scapi? Foloseste-te de faptul ca este o fire care se plictiseste repede. Bate-o la cap. In curand, n-o va mai pasiona subiectul si un alt lucru va deveni obiectul sau de interes. Trebuie sa stii, totodata, ca este genul de femeie careia ii place sa comande, asa ca ai grija sa stabilesti regulile in familie de la bun inceput. Altfel, nu perechea ta si nici tu nu veti decide ce si cum se fac lucrurile in casa, ci noua voastra stapana, soacra Berbec, respectiv, mama sotului/sotiei tale. Daca insa o castigi de partea ta, te vei bucura de generozitate si afectiune. Cel mai frumos se poarta cu nepotii. Este o bunica foarte buna.

Soacra Taur

Stii cum este cand cunosti, in sfarsit, mama iubitului sau iubitei tale si descoperi in acea femeie un spirit traditionalist si de neclintit? Cam asa este si soacra Taur. Are o vointa de fier, asa ca nu-ti pierde vremea incercand sa o convingi sa faca ceva ce contravine ideilor ei. Vei ajunge tu la pensie si ea tot cu aceleasi idei. Este o fire mandra si foarte rationala, prin urmare nu poate fi dusa cu zaharelul, dimpotriva. Reactioneaza violent cand cineva o subestimeaza.

Este posesiva cu bunurile sale, inclusiv cu familia. Foarte greu ii vei putea castiga increderea. Nu-i reprosa ca este autoritara cu cei din familie, respect-o si ascult-o cand isi da cu parerea, indiferent daca esti de acord sau nu. Ofera-i daruri si da-i de inteles ca si tu pui mare pret pe bunurile materiale si ca faci totul pentru bunastarea familiei. Te va adora.

Soacra Gemeni

Soacra Gemeni este o fire sensibila si comunicativa. Este capabila sa priveasca si sa inteleaga doua puncte de vedere diferite si sa le respecte pe amandoua. Nu-i plac certurile si conflictele, prin urmare, va aprecia sa gaseasca in tine o fire pacifista. Va incerca sa te cunoasca in profunzime, deoarece i se pare esential sa stie cu cine s-a casatorit copilul ei. Poti vorbi cu ea despre orice domeniu, deoarece este un om curios, care absoarbe rapid noi informatii si care in general isi manifesta interesul fata de orice este nou.

Se plictiseste repede, asa ca, in cazul in care petreceti mult timp impreuna, va trebui sa gasesti modalitati de a o distra. Nu-i da insarcinari monotone, deoarece nu este genul de femeie care sa faca in fiecare zi exact aceleasi lucruri. Rutina o scoate din minti. Respecta-i nevoia de a-si face propriul ei program, deoarece are nevoie de libertate de miscare.

Soacra Rac

In soacra Rac vei gasi un ajutor de nadejde pentru orice nevoie a familiei tale. Femeia Rac se dedica trup si suflet familiei, isi creste copiii facand si cele mai mari sacrificii, numai sa-i vada fericiti. Cand acestia cresc si se casatoresc, noile camine ale acestora se vor bucura si ele de ajutorul soacrei Rac. Este capabila sa investeasca timp, bani, energie, deoarece asa i se pare firesc sa faca.

Va face treaba in casa si va deveni cea mai buna bona pentru copiii vostri. Mamoasa si plina de afectiune, le va deschide lumea magica a povestilor si ii va invata despre valorile traditionale, universal valabile. Este un spirit clasic, traditionalist. Daca insa nu vrei ca ea sa se implice atat de mult in viata voastra de familie, o vei rani profund. Trebuie sa gasesti un echilibru intre dorinta ei de a fi de ajutor si nevoia voastra de intimitate. De asemenea, este bine sa veghezi ca nu cumva soacra Rac sa-si pericliteze sanatatea muncind prea mult.

Soacra Leu

Soacra Leu este o fire dominatoare, careia ii place sa faca pe cocosul odata ce ajunge in noul camin. Exista, totusi, in ea, multa blandete si corectitudine. Arata-i ca apreciezi aceste calitati si ca nu ai de gand sa o indepartezi de tine si de familia ta. Cu copiii vostri, soacra Leu va fi o bunica buna, pe alocuri severa si autoritara, insa intotdeauna generoasa si priceputa. Stie cum sa-i educe pe cei mici, insuflandu-le valori reale.

Daca insa o infrunti mereu si nu-i arati apreciere, soacra Leu poate deveni un adversar de temut. Nu te baza pe intelegerea ei atunci cand vei avea dezacorduri cu partenerul de viata. Soacra Leu ii va lua intotdeauna apararea propriului copil, chiar si in fata unor dovezi incontestabile, care arata contrariul. Este vehementa, exploziva, uneori jignitoare, insa incapabila sa spuna vreodata “imi pare rau” sau “te rog sa ma ierti”. De aceea, este mai bine sa eviti certurile decat sa mai incerci sa repari ceva.

Soacra Fecioara

Daca perechea ta ti-a povestit iar si iar cum a suferit toata viata din cauza unei mame vesnic nemultumite, care vesnic a criticat-o, se poate sa fie vorba despre o Fecioara. Pregateste-te, asadar, pentru o soacra Fecioara cu un puternic spirit analitic si cu un simt critic dezvoltat in multi ani de zile. Cand v-ati cunoscut, se poate sa ti se fi parut cam timida si retrasa.

Odata ce ati ajuns sa petreceti mai mult timp impreuna, ai observat cum, putin cate putin, s-a infiltrat in viata ta. Cel mai adesea, sub scuza ca vrea sa fie de folos. Crede-o pe cuvant. Fecioarele au aceasta fixatie de a-ai ajuta pe altii, chiar si atunci sau mai ales atunci cand nimeni nu le-a cerut nimic. In unele cazuri, pot deveni agasante.

In cazul in care te confrunti cu probleme serioase in casnicie, soacra Fecioara va incerca sa invervina, pentru a salva situatia. Pune mare pret pe familie si nu-i place sa o vada dezbinata. Este cel mai adesea ipohondra si probabil te va certa mereu ca nu ai suficienta grija de igiena copiilor sau ca in casa ta nu se face curatenie ca la carte. Pe de alta parte, in preajma ei nepotii vor deveni mai ordonati si se vor spala des pe maini. Este si priceputa sa faca economii, asa ca va avea intotdeauna ceva banuti pusi deoparte, deci nu se va baza pe ajutorul vostru daca se intampla ceva.

Soacra Balanta

Daca iti doresti un sot sau o sotie care sa aiba gusturi bune, atunci ar fi bine sa aiba o mama Balanta. Vei descoperi in soacra Balanta o femeie rafinata, culta, sensibila la frumos. Cand ii face placere ceva, zambetul si entuziasmul ei sunt nedisimulate. Daca iti place sa spui bancuri sau daca ai simtul umorului, vei vedea ca alaturi de ea te poti distra copios. Este o bunica foarte buna pentru copiii vostri, carora se va dedica cu adevarat.

Nu te astepta insa sa se implice in relatia ta de cuplu. Balantelor nu le place sa judece pe nimeni si detesta sa fie nevoite sa ia apararea cuiva in detrimentul celuilalt. De asemenea, nu ii cere sa ia decizii importante, care va privesc doar pe tine si pe familia ta, deoarece o vei pune intr-o situatie dificila. Poate fi foarte indecisa si mai mult o incurci cerandu-i sa ia singura o hotarare.

Soacra Scorpion

Daca ai o soacra Scorpion, nu se pot intampla decat doua lucruri: fie sunteti compatibili de la bun inceput, fie este mai bine sa gasesti o metoda care sa o tina la distanta pe termen nelimitat. Femeia Scorpion are capacitati de disimulare, asa ca ai face bine sa nu te increzi in ceea ce lasa ea sa se vada. Daca nu te place, este capabila sa se foloseasca de toate armele pentru a iesi in avantaj. In primul rand trebuie sa eviti sa-i gresesti cu ceva, mai ales sa nu-i gresesti voit, deoarece este o fire razbunatoare.

Mai trebuie sa stii ca in soacra Scorpion vei gasi o fire mandra, dura, uneori, atat cu propria ei familie, cat si cu restul lumii. Se implica numai atunci cand crede ca este necesar sau dispare, in caz contrar. Nepotii vor gasi in ea o fire autoritara. Nu-i pune multe intrebari, nu-i cere explicatii, nu-i invada intimitatea. Fii sincer cu ea si cat mai bland. Incet-incet, se poate sa o faci sa priceapa ca nu trebuie sa vada in tine un pericol.

Soacra Sagetator

Daca soacra ta este nascuta in semnul Sagetatorului, esti fie norocos fie …ghinionist! Exista doua tipologii de soacre Sagetator. Una apartine femeii optimiste, mereu cu zambetul pe buze, cel mai adesea sincera si binevoitoare. Nu se amesteca niciodata in treburile familiei tale, deoarece si ea simte nevoia de intimitate si apreciaza daca altii nu intra cu piciorele in viata ei personala. In cazul in care vei decide sa faci schimbari in casa, sa faci o achizitie importanta sau sa-ti schimbi locul de munca, soacra Sagetator te va sustine. Este genul care priveste schimbarea ca pe un lucru bun. Pentru copiii vostri, soacra Sagetator este o bunica buna, generoasa si plina de viata.

A doua tipologie de soacre Sagetator este la extrema cealalta: soacra santajista. Daca Sagetatoarea ta este plangacioasa, daca incearca mereu sa va faca sa va simtiti prost, numai pentru a a va obliga sa faceti lucrurile cum vrea ea, atunci fereste-te. Se va implica necuviincios de mult in viata voastra de cuplu si in familie, se va pune mereu pe primul plan si nici prin cap nu-i va trece ca este posibil sa gafeze.

Soacra Capricorn

Soacra Capricorn este o fire rece, un ghetar uman, adanc patruns de un aer demn, pe alocuri, trufas. Are asteptari mari de la cel sau cea care se casatoreste cu copilul ei si nu va aprecia decat un om care-i impartaseste valorile sale traditionaliste, un om care este la fel de perfectionist ca ea. Isi iubeste mult familia si copiii, insa capacitatea ei de a iubi si familiile pe care copiii ei si le fac este oarecum limitata. De aceea, nu te astepta sa se implice prea mult in treburile voastre, nici sa se topeasca de fericire la vederea nepotilor.

Daca nu intrunesti calitatile cerute de ea, cel mai bine este sa pastrezi distanta. Vei vedea ca poate fi putin egoista, deoarece nu da fuga atunci cand ai o criza in familie, dar ajuta daca este rugata frumos. Copiii tai vor vedea in ea o bunica severa, care nu zambeste niciodata. Pe de alta parte, daca poate contribui la educatia nepotilor, soacra Capricorn se va folosi de toate relatiile si reusursele ei financiare.

Soacra Varsator

Soacra Varsator este o femeie care pune mare pret pe libertate: libertatea sa de exprimare, libertatea ta de a-ti planifica viata asa cum vrei, libertatea ei de a veni la voi in vizita la orice ora, libertatea voastra de a va educa copiii cum doriti. Asadar, sunt avantaje si dezavantaje. Soacra Varsator isi iubeste proprii copii si are o relatie sincera si deschisa cu acestia. Se va intelege excelent cu nepotii, carora le ofera tot ce are ea mai bun de oferit. Poate fi uneori extravaganta sau surprizatoare, prin maniera de a se imbraca, prin felul in care vorbeste sau reactioneaza.

In general este un om foarte sociabil, caruia ii place sa-si petreaca timpul cu tine si familia ta, dar care nu se va implica niciodata in treburile voastre, deoarece considera ca este inoportun. Uneori nu-si da seama ca trebuie sa sune inainte sa apara la usa, prin urmare, va trebui sa-i explice cineva si acest lucru. Daca nu te place sau nu are incredere in tine, poate fi foarte dura, nerefuzandu-si sansa de a-ti arunca in fata tot ce gandeste si crede despre tine. Din acest punct de vedere, nu va fi niciodata un om diplomat.

Soacra Pesti

Daca stai de vorba cu ea, soacra Pesti ti se pare cea mai dragalasa creatura. Sensibila, cu o imaginatie bogata, puteti avea cele mai fascinante discutii. Cand insa ai nevoie de o atitudine obiectiva si realista din partea ei, vei fi surprins sa vezi ca aceasta faptura traieste undeva intr-un univers care nu are nicio legatura cu problema ta actuala. Se poate ca acest lucru sa se rasfranga asupra propiilor copii si asupra comportamentului nepotilor, care pot fi rasfatati.

Calitatile pe care nu ai cum sa le negi sunt generozitatea si ospitalitatea. Intotdeauna va imparti cu tine si cu ai tai ultimii sai banuti si-ti va oferi sprijinul ei moral. Pe de alta parte, are si ea momentele ei de vulnerabilitate, care sunt destule la numar. Sentimentalismul ei si modul invechit de a gandi nu sunt suparatoare atata timp cat nu te bazezi pe ea in situatii grave.

Comments are closed.