Care sunt nativii care nu suportă să-şi etaleze sentimentele în public şi care resping astfel de gesturi din partea partenerului, află mai jos:

Vărsător

Vărsătorul urăşte afecţiunea în public pentru că urăşte să fie atins sau să atingă pe cineva. În concluzie, de ce să facă aceste lucruri doar de ochii lumii? Nu le va face, motiv pentru care nu va fi văzut niciodată ţinându-se de mână sau sărutându-şi partenerul în public. Este sub nivelului lui să facă un spectacol de care să se bucure doar alţii.

Scorpion

Scorpionul nu este afectuos în public pentru ca nu asta e imaginea pe care vrea să şi-o proiecteze în faţa celorlalţi. Cu toate acestea, există şi o excepţie. Este vorba despre ocaziile în care le poate arăta celorlalţi că persoana care primeşte afecţiunea este supusă lui.

Balanţă

Pentru Balanţă este foarte importantă imaginea şi ultimul lucru pe care şi-ar dori să-l gândească cineva despre ea este că are o relaţie. În consecinţă, va evita orice gest de afecţiune în public. Vrea ca toată lumea să creadă că e mereu disponibil pentru sex.

Peşti

Peştii nu sunt afectuoşi în public, nu pentru că nu le place, ci pentru că simt că nu e niciodată de ajuns şi devin prea nerăbdători atunci când aşteaptă să se întâmple.
Cred că partenerii lor le sunt datori cu gesturi de afecţiune, dar niciodată ei nu o oferă fără să o primească ei primii.

Capricorn

Afecţiunea în public nu e ceva ce îl reprezintă. Există un moment şi un loc pentru orice, dar să fie afectuos în public faţă de persoana iubită este un gest total inutil din punctul lui de vedere. Acasă este locul în care ar trebui să aibă loc afecţiunea, pentru că în public nu are niciun sens.