Cele mai faimoase tonuri de apel din istorie

Cele mai cunoscute tonuri de apel din toate timpurile

De-a lungul acestor ani am văzut nenumărate creații, dar doar unii au reușit să pătrundă în public. În continuare, vom trece în revistă unele dintre cele mai faimoase creații din epoca telefoniei moderne, sunete pe care probabil le recunoașteți imediat după ce auziți o ușoară fracțiune de secundă.

Nokia Tune

Nokia melodia este probabil unul dintre primele tonuri de apel care a devenit celebru în lume. Prima apariție a acestui ton a fost în 1994 odată cu lansarea Nokia 2110, iar de-a lungul timpului a evoluat menținând esența mereu.

Tonul Sony Ericsson

Tonurile de apel ajung să transcende timpul printr-o logică foarte simplă: sunt cele mai vândute telefoane. Acum câțiva ani, una dintre cele mai vândute mărci a fost Sony Ericsson , iar tonul său a devenit caracteristic și în rândul publicului.

Tonul prezidențial al BlackBerry

Un alt care nu putea lipsi de la petrecerea tonurilor de apel este Mure, și asta este că terminalul de afaceri a obținut o mulțime de vânzări în întreaga lume datorită serviciului său de mesagerie și e-mail. Din păcate, sosirea ecranelor tactile a schimbat totul, dar tonul său de apel va rămâne și în memorie. Mai ales pentru a suna la House of Cards , iar lucrul bun despre Frank Underwood îl purta ca ton de apel.

Marimba devine faimoasă

Dar dacă există un ton de apel care definește un brand, acesta nu este altul decât Marimba. măr a proiectat una dintre cele mai caracteristice tonuri de apel din ultimii ani și pentru aceasta s-a bazat pe sunetele Marimba, un instrument de percuție similar cu xilofonul care a lăsat o melodie inconfundabilă: cea a iPhone-ului.

Sunetul orizonturilor

Peste orizont este compoziția care Samsung își poartă telefoanele mobile de la lansarea Galaxy S2, iar an de an s-a schimbat ușor până când a găsit versiunea simfonică care sună astăzi.

Microsoft vrea să facă parte din această listă?

Un alt care ar putea intra în această listă este Microsoft, deoarece a publicat recent un brevet pentru tonul de apel care va fi prezent pe site Suprafață duo . Mult așteptatul telefon cu ecran dublu Microsoft va ieși la vânzare la sfârșitul anului, iar datorită videoclipului anunțului am putut ști cum va suna. Melodia este destul de atractivă, dar va deveni la modă?

Comments are closed.