Bărbaţii care te fac ceva mai fericită în pat

Bărbaţii care te fac ceva mai fericită în pat. 5 zodii de top: Una este Rac

Bărbaţii care te fac ceva mai fericită în pat. 5 zodii de top: Una este Rac

În materie de specialişti în amor, în horoscop se remarcă cinci zodii care fac din bărbaţii care s-au născut în aceste semne adevăraţi maeştri ai plăcerii. Nicio femeile nu le poate rezista, însă, abilităţile lor sunt diferite. Pe listă se află bărbatul Berbec, cel pentru care spontaneitatea în pat e cea mai de preţ. Şi bărbatul din zodia Rac se regăseşte în clasament, însă el se remarcă prin romantism, tandreţe şi nopţi de dragoste la lumina lumânărilor.

Racul este unul dintre cei mai sensibili bărbaţi ai zodiacului, dar cu toate acestea, el se transformă într-un adevărat amant atunci când ajunge în pat. Dacă reuşeşti să pătrunzi în dormitorul lui, te poţi considera o norocoasă, căci este foarte pretenţios şi îşi alege destul de greu partenera cu care să-şi petreacă nopţile, mai ales dacă este vorba de ceva de lungă durată.

Bărbatul Berbec

Berbecul a fost considerat ca fiind un bărbat perfect. Acesta ştie cum să facă o femeie fericită, şi mereu iese câştigător. Nici în ceea ce priveşte viaţa sexuală nu stă mai rău, deoarece reuşeşte să obţină orice femeie pe care şi-o doreşte. Bărbatul Berbec reuşeşte să ghicească dorinţele oricărei femei.

Bărbatul Fecioară

La fel ca bărbatul rac, acest nativ este considerat la început ca fiind o fire timidă, aproape introvertită. Însă odată ajuns în dormitor, acesta se transformă într-o adevărată bestie. Este genul de bărbat care se simte flatat atunci când este complimentat pentru abilităţile lui sexuale, iar la fiecare partidă vecinii au parte de multe ţipete.

Bărbatul Scorpion

Scorpionul poate fi considerat un as în materie de sex. Exprimă sexualitate prin orice gest sau acţiune, prin urmare nu vei rezista mult până să-i ajungi în aşternuturi. Nu va fi o decizie pe care o vei regreta, deoarece vei fi tratată ca o prinţesă, iar toate dorinţele îţi vor fi împlinite.

Bărbatul Peşti

Bărbatul Peşti este surprinzător din toate punctele de vedere. Îi va lua puţin până va trece la acţiune, însă când va prelua iniţiativa, se va transforma într-un adevărat armăsar.

Comments are closed.