Cele mai fidele zodii la femei

Iată cele mai fidele zodii la femei şi cum le place femeilor să fie iubite şi apreciate. Oricum, femeia este prin definiţie fidelă familiei şi cauzei în care crede.

Cele mai fidele zodii la femei

Relaţia de dragoste este sensul cel mai profund al vieţii,iar pentru unele femei,aceasta reprezintă cea mai frumoasă operă de artă. Fiindcă suntem diferite,nu pentru toate relaţia amoroasă este focul ce întreţine energia noastră. Iată cele mai fidele zodii la femei şi cum le place femeilor să fie iubite şi apreciate. Oricum,femeia este prin definiţie fidelă familiei şi cauzei în care crede.

Cele mai fidele zodii la femei - femeile-taur,pe locul I

Berbec
Printre cele mai fidele zodii la femei, femeia Berbec este exuberantă,pasională,iar atunci când iubeşte este devotată şi gata să meargă până în pânzele albe pentru iubire. Nerăbdătoare şi cu spirit de conducătoare,femeia Berbec trebuie să simtă că este curtată fără timiditate sau ezitări.
Elegantă,gospodină,dinamică,energică,ego-centristă ce iubeşte provocările,poate fi o adevărată comoară la casa omului. Atunci când se simte împlinită şi iubită,răsfăţată şi lăsată să conducă,ea nu va simţi nevoia să caute şi alte iubiri,mai ales că onestitatea este printre punctele ei forte. Dacă partenerul nu reuşeşte să fie amuzant,dar şi serios,corect,necicălitor,să-i placă să fie condus,femeia Berbec va caută în altă parte să-i fie satisfăcute toate plăcerile,ei nu îi place să se sacrifice.
Taur
Dacă am face un top 3 cu cele mai fidele zodii la femei, femeia Taur va ocupa locul întâi. Deşi posesivă şi uneori deloc gentilă,femeia Taur este foarte fidelă,mai ales atunci când partenerul dă dovadă de siguranţă emoţională şi financiară,senzualitate şi confort domestic.
Femeia Taur nu cere prea multe,dar este bine ca partenerul să fie calm şi să evite discuţiile,deoarece se aprinde foarte uşor şi nu aţi vrea să o vedeţi atunci când se dezlănţuie. Cu un apetit sexual mare,ea are nevoie de mângâieri,de vin bun,de plimbări lungi prin pădure şi de romantism.
Dacă partenerul este răbdător,pacifist şi romantic,femeia Taur nu numai că îi va fi fidelă până la capăt,dar se va asigura să nu-l piardă cu niciun preţ,de altfel e posibil să-l sufoce cu iubirea sa.

Zodia care preferă provocările şi varietatea

Gemeni
Când vine vorba de cele mai fidele zodii la femei, femeia Gemeni nu are o reputaţie prea bună la acest capitol. Este adepta varietăţii şi a provocărilor intelectuale. Aşadar,dacă nu găseşte o persoană cel puţin la fel de curioasă,bine informată,imprevizibilă şi gata de a se aventura oricând,oriunde,femeia Gemeni va căuta o altă companie,care să nu o plictisească niciodată.
Capabilă să se gândească la zece lucruri deodată,să spună cinci fraze într-un minut şi toate diferite,femeia Gemeni este plină de imaginaţie şi te poate uimi cu dualitatea care o reprezintă. Atunci când partenerul nu este pregătit să aibă aventura vieţii lui alături de femeia Gemeni,ea nu va sta pe gânduri şi va vrea să îşi exprime personalitatea şi să crească sentimental cu altă persoană.

Cele mai fidele zodii la femei - Femeia-capricorn,fidelă atunci când i se oferă dragoste adevărată 

Rac
Printre cele mai iubitoare şi cele mai fidele zodii la femei, cu siguranţă,femeia Rac lasă totul şi face orice pentru omul pe care îl iubeşte. Este mămoasă,generoasă şi are grijă de partener cu multă delicateţe. Dă dovadă de intimitate şi are nevoie de un partener energic,care să fie dispus să stea cu o persoană complexă,care poate fi de un sprijin fără egal în zodiac.
Foarte romantică,adoră relaţiile cu trandafiri şi ciocolată,muzică şi plimbări sub clar de lună. Este foarte conservatoare când vine vorba de familie şi relaţie sentimentală şi are nevoie de siguranţă. Dacă persoana pe care o iubeşte şi pentru care este gata să se sacrifice nu ştie să gătească,nu poate face o analiză completă a sentimentelor,nu vorbeşte despre artă,femeia Rac va pune punct într-un stil foarte serios şi rece.

Zodia care atrage toţi bărbaţii din jur

Leu
Deşi pare că nu ar fi prea fidelă, o Leoaică este printre cele mai fidele zodii la femei. Ea este romantică,senzuală,deschisă,manipulativă şi atrage toţi bărbaţii din jurul ei. Chiar dacă îi place să fie admirată,atunci când iubeşte este corectă şi chiar o bună gospodină.
Are nevoie cu disperare de atenţie,dragoste,afecţiune şi de un partener frumos,activ sexual,care să ştie să îi facă tot felul de complimente,daruri mici şi să fie un gentilom. Altfel,femeia Leu,care are telefonul plin de numere de telefon cu bărbaţi care o curtează,având de unde alege,va părăsi fără probleme relaţia.
Fecioară
Printre cele mai devotate şi cele mai fidele zodii la femei, Fecioara nu te lasă la greu,fiind foarte înţelegătoare şi iubitoare. Deşi pare mai tăcută şi timidă,în sine este foarte sexy şi plină de umor. Are nevoie de siguranţă,vrea să fie apreciată pentru inteligenţa ei şi îi place să deţină controlul.
Perfecţioniste şi bine organizate,cu siguranţă nu le plac bădăranii,ci bărbaţii eleganţi şi chiar tipicari. Femeia Fecioară este foarte fidelă,deoarece ea nu se implică într-o relaţie decât atunci când a analizat toate avantajele şi dezavantajele.

Cele mai fidele zodii - atenţie la balanţe!

Balanţa nu este deloc printre cele mai fidele zodii la femei!
Femeia Balanţă nu poate fi considerată statornică. Gata oricând să flirteze,să fie în centrul atenţiei şi cu deosebită forţă de a atrage privirile,femeia Balanţă este dorită de toţi. Până la urmă formele şi frumuseţea de care se bucură această zodie o fac să fie pretenţioasă.
Este încântătoare,romantică,populară şi plină de charismă,dar când vine vorba de dragostea adevărată crede că este esenţial ca viaţa să se trăiască în doi,aşa că renunţă cu uşurinţă la toate flirturile şi se focusează pe relaţie. Are nevoie de un tip strălucitor,elegant,cultivat şi deştept,care să o impresioneze,să îi ofere spaţiu şi cu care să poarte discuţii atractive.
Scorpion
Femeia Scorpion de cele mai multe ori nu este încadrată printre cele mai fidele zodii la femei. Asta se datorează faptului că este intensă,dedicată şi fascinantă când vine vorba de joaca de-a dragostea şi seducţie.
Radiază sex-appeal şi este extrem de atractivă ca personalitate,de aceea bărbaţii se îndrăgostesc atât de uşor de ea. Are nevoie de un bărbat care să îi demonstreze că iubirea o poate transforma în ceva mai bun,care să se joace cu ea,să fie misterios,manipulativ,sugestiv şi disponibil pe plan emoţional în acelaşi timp. Altfel,va simţi nevoia de altceva imediat şi va pleca în căutarea unei noi aventuri.

Rolul imprevizibilului

Săgetător
Singuratică şi enigmatică, e printre cele mai fidele zodii la femei atunci când vine vorba de relaţia de dragoste adevărată. Cu toate acestea are nevoie de libertate,intrigă şi acel ceva care să o excite intelectual. Îi place imprevizibilul,deci are nevoie de un partener plin de surprize.
Spontaneitatea şi puterea sunt două lucruri pe care trebuie să le aibă bărbatul din viaţa femeii Săgetător. Fiind greu de prins în relaţie,bărbatul ei trebuie să fie îndrăzneţ şi să-i atragă atenţia cu libertatea pe care i-o poate oferi. Nu are de ce să nu fie fidelă,căci ea este iubeşte bărbatul perfect.
Capricorn
Foarte tradiţionalistă şi cochetă,femeia Capricorn vrea o relaţie ca la carte,iar ea va rămâne fidelă pentru tot restul vieţii. Clar printre cele mai fidele zodii la femei, are nevoie de un partener căruia să îi placă sexul,în primul rând. Relaţiile de o noapte o lasă rece,chiar dacă are un apetit sexual extrem de mare.
Dă dovadă de echilibru,de aceea este o mamă excelentă,o prietenă bună şi o amantă care nu te va lăsa la greu. Pentru asta are nevoie de un bărbat stilat,care face curte ca în poveşti,este admirabil şi sofisticat,exact cum este şi ea. Agresivitatea şi vulgaritatea o enervează,aşa că îi face plăcere să fie la teatru,la expoziţii şi în medii cu oameni cultivaţi.

Cele mai fidele zodii - gelozia face o femeie-vărsător să înşele

Vărsător
Femeia Vărsător este foarte prietenoasă,fascinată de oricine,de aceea îşi face repede prieteni. Printre cele mai fidele zodii la femei atunci când partenerul îi respectă libertatea şi dorinţa de a cunoaşte oameni noi,fără să fie gelos.
Raţională,senzuală şi plăcută de toţi ea are nevoie de un partener fascinant,impresionant,plin de imaginaţie,aventurier şi care să o ducă în locuri noi,inedite. Poate fi soţia perfectă,deoarece nu te întreabă unde ai fost şi unde te duci,ci mai degrabă te roagă să îţi vezi de ale tale şi să o laşi să viseze.

Iubire posesivă

Peşti
Pot fi printre cele mai fidele zodii la femei dacă partenerul o impresionează cu trandafiri roşii,serenade la balcon şi se dovedeşte a fi sufletul pereche. Atunci când iubeşte,femeia Peşti poate fi generoasă,erotică,caldă,gentilă,dar şi posesivă.
Îi plac poveştile de dragoste pe viaţă,aşa că va vrea un partener romantic,care să-i facă cine surpriză şi să-i facă declaraţii de dragoste des. Nu-i place să i se spună ce să facă,chiar şi când este cu intenţii bune,ea poate fi impulsivă ca o furtună.

Comments are closed.