Fetişuri sexuale în funcţie de zodie - Berbec

Berbecilor le place sexul pasional, sălbatic, cu respiraţii profunde şi orgasme dintre cele mai explozive. Chiar dacă totul se întâmplă pe repede-înainte şi nu excelează la capitolul răbdare, vor tot, dar TOT tacâmul. Sunt mari amatori ai sexului oral pe care îl oferă fără reţineri atâta timp cât îl primesc şi ei, mai ales atunci când vine de la un partener experimentat. Atât bărbaţii, cât şi femeile sunt în goana după adrenalină şi nu se dau în lături de la cele mai îndrăzneţe metode de satisfacere a dorinţelor. Printre fanteziile acestor nativi se numără sexul în timp ce sunt priviţi sau partidele zdravene de la 5 dimineaţa. Ce mod mai bun de a începe ziua ar putea exista?

Fetişuri sexuale în funcţie de zodie - Taur

Oricât de cuminţei ar putea părea taurii în viaţa de zi cu zi, atunci când ajung între aşternuturi le cam piere timiditatea. Atât de mult, încât n-ar zice “NU” unui “ménage a trois”. Fanteziile lor sexuale se învârt în jurul partidelor cu mai mulţi parteneri, cel puţin doi. Şi da, ne referim atât la bărbaţi, cât şi la femei. Dacă vrei să ajungi în pat cu un nativ taur, te sfătuim să arunci prejudecăţile la coşul de gunoi şi să nu ratezi nici măcar un punct sensibil, mai ales muşcăturile sexy de pe gât. Crede-ne, ai liber să te dezlănţui! Nimeni nu te va judeca.

 Fetişuri sexuale în funcţie de zodie - Gemeni

Chiar dacă majoritatea gemenilor îşi încep seria partidelor sexuale într-un mod cel puţin conservator, tot ce au nevoie ca să dea frâu liber fanteziilor este un partener fără limite. Dacă au norocul ăsta, obiceiurile lor amoroase se vor schimba categoric, vor vrea din ce în ce mai mult, iar fetişurile lor vor ieşi uşor, uşor la iveală din colţul unde au fost ţinute sub lacăt. Printre gândurile lor ascunse se numără tehnicile de bondage, sexul cu mai mulţi parteneri, bărbaţii adoră să privească două femei care se satisfac una pe cealalată, iar femeile sunt înnebunite după jucăriile erotice şi după sexul la viteză.

Fetişuri sexuale în funcţie de zodie - Rac

Ştim cu toţii cât de geloşi sunt racii, aşa că îţi poţi lua gândul de la sexul cu mai mulţi parteneri. Dar nu-ţi face griji, chiar dacă nu vei avea vreodată acces la un “menaj a trois”, cu un nativ rac, sexul clasic va trece la un alt nivel. Cu cei născuţi sub acest semn zodiacal poţi fi sigur că nicio poziţie din Kamasutra nu va scăpa neîncercată. Să nu te surprindă nici dacă vei găsi în sertăraşul de lângă pat cele mai interesante jucării sexuale, iar în dulapul lor cele mai îndrăzneţe costume. Le place la nebunie să interpreteze roluri şi să te aresteze cu o pereche de cătuşe cu blăniţă.

Fetişuri sexuale în funcţie de zodie - Leu

De data asta nu trebuie să-ţi fie frică să intri în cuşca leului. Contrar a ceea ce ţi-ai putea imagina, leilor le place sexul cuminţel. Cuminţel, dar bine făcut. Leoaicele vor să le lipeşti de peretele liftului şi să le “înveţi minte”. Nu te sfii, dă-le ce le place! Muşcă-le, trânteşte-le pe birou, trage-le de păr şi oferă-le un sex oral ca la carte. Bărbaţilor le place să domine partida şi să facă sex în cele mai îndrăzneţe locuri, mai ales în cele publice.

Fetişuri sexuale în funcţie de zodie - Fecioară

Romantice şi sensibile aşa cum le ştim, fecioarele visează la momente erotice în natură. Probabil că te gândeşti că dacă tot vor sex pe pajişte sau lipite de vreun copac în parc, vor să fie privite de alţii în timpul partidei. Ei bine, nu e aşa! O fecioară se va inhiba imediat cum îşi va da seama că alţi ochi în afară de ai partenerului sunt aţintiţi asupra ei. În dormitor există o diferenţă clară între femeile şi bărbaţii născuţi sub acest semn. În timp ce bărbaţii se pot arăta mai mult decât entuziasmaţi de a face sex cu două partenere, femeile nici nu vor să audă de o a treia persoană, mai ales dacă e tot reprezentantă a sexului frumos. Dar asta nu înseamnă că sunt nişte partenere plictisitoare. Femeile fecioară vor compensa prin cele mai jucăuşe partide.

Fetişuri sexuale în funcţie de zodie - Balanţă

Păzea! Balanţele sunt mari amatoare ale sexului dur şi bun! Şi când spunem dur, ne referim la faptul că adoră să fie pălmuite, trase de păr şi muşcate. Toate acestea, bineînţeles, cu acordul partenerului. Dacă acesta nu este pe aceeaşi lungime de undă, o balanţă îşi va ţine cu succes în frâu toate aceste fetişuri. Asta nu înseamnă că vor fi şi satisfăcute! Cea mai erogenă zonă a balanţelor este fundul şi nu trebuie să eziţi să-i oferi sărutări şi muşcături uşoare, dacă vrei să le faci să uite că nu eşti mare iubitor de partide dure.

Fetişuri sexuale în funcţie de zodie - Scorpion

Cu nativii scorpion ai mari şanse să câştigi o partidă de sex anal. Nu se vor ruşina nici la partidele cu mai mulţi parteneri sau la sexul în locuri publice. Scorpionii sunt oameni care fac amor fără inhibiţii şi care vor ca în timpul momentelor erotice să le fie gâdilate toate simţurile. Iar aici intră legatul la ochi, jucăriile sexuale, partidele în apă şi asistarea la cele de lesbianism.

Fetişuri sexuale în funcţie de zodie - Săgetător

Săgetătorii adoră să îşi satisfacă partenerii până ce aceştia se vor lupta între dorinţa de a vrea mai mult şi faptul că nu mai rezistă la atâta plăcere. Un nativ săgetător nu se va opri până nu va stoarce din parteneră sau partener tot sucul sexual pe care îl poate stoarce şi nici nu va da înapoi de la a-l gusta cu poftă. Săgetătorii nu au nevoie ca persoana cu care fac sex să fie dezbrăcată complet în timpul partidei, mai ales de hainele care restrâng mişcările. Până la urmă şi asta e tot o tehnică de bondage.

 Fetişuri sexuale în funcţie de zodie - Capricorn

Capricornii sunt printre semnele zodiacale cu cele mai variate fetişuri. Femeile adoră sexul pe la spate şi penetrările adânci şi uşoare. Bărbaţii au aceeaşi fantezie: să intre pe la spate în secretara cu fustă scurtă care aranjează concentrată actele, sau să-şi trântească partenera pe masa din bucătărie şi să smulgă hainele de pe ea. Yummi, nu? Atât femeile, cât şi bărbaţii vor să joace roluri şi să fie supuşi în timpul partidelor.

Fetişuri sexuale în funcţie de zodie -  Vărsător

Femeile vărsător vor face tot ce vrei tu după ce le-ai oferit un orgasm zdravăn. Nu vor refuza nici o partidă de anal, dar dacă vor simţi durere îţi poţi lua adio de la continuarea acesteia. Bărbaţii sunt dornici să-şi privească partenerele întreţinând contacte fizice cu alte femei, iar nativele vărsător vor la rândul lor să se iubească cu lesbiene. Alte lucruri care îi excită pe aceşti nativi sunt vorbitul murdar, videochat-ul, sexul anal şi tot ce e nou în materie de jucării sexuale.

Fetişuri sexuale în funcţie de zodie - Peşti

Peştii sunt atraşi de partidele rapide şi intense în locurile interzise sau incomode. Totodată visează la sexul cu persoane necunoscute, care să-i împingă pe o străduţă lăturalnică şi să facă amor pasional. Bărbaţii peşti vor să-şi vadă partenerele cum se autosatisfac, iar femeile iubesc sexul la duş.