Horoscop dragoste 2020

Horoscop dragoste 2020. Zodiile care isi gasesc marea iubire pana la sfarsitul lui 2020

Iata ce ti-au harazit astrele in relatiile amoroase pentru anul 2020. Nu toata lumea este la fel de norocoasa, dar contextul astral general este unul pozitiv.

Horoscop dragoste 2020 Berbec

Dragostea nu va fi importantă în 2020. Dacă sunteți într-un cuplu, veți continua așa, dar fără mari pasiuni sau mari demonstrații de iubire. Nu vă vei simți romantic și vă veți mulțumi cu menținerea armoniei, bunăstării și urmării vieții de zi cu zi. Așa cum am spus, munca și profesia voastră vă vor păstra total absorbit și veți uita puțin de partener și familie. Acest lucru nu înseamnă că aveți de gând să rupeți relația , dar lucrurile vor continua așa cum au fost până acum. Dacă sunteți ești single, veți rămâne singur, pentru că nu simțiți că vă atașați de cineva sau începeți o relație serioasă. Dacă cineva vă atrage atenția, va fi cineva atractiv și inteligent, pentru că veți fi mai atras de conversațiile inteligente decât de sex. Ați putea avea mai multe relații sporadice cu colegii de la muncă.

Horoscop dragoste 2020 Taur

Dragostea se îmbunătățește în general. Dacă sunteți un cuplu, va fi un an de alegeri și schimbări. Un an, pentru îmbunătățirea relației sau pentru schimbarea partenerilor. Dacă sunteți singuri, veți avea mai multe relații sporadice și mult succes cu sexul opus și una dintre ele ar putea fi importantă și serioasă. Sfatul este ca atunci când apare „relația”, să o lași să curgă încet, fără să forțezi ceva. Așteptă să treacă lunile, pentru a cunoaște bine persoana respectivă, fără compromisuri. Ești iubitor conservator și cauți o persoană foarte specială, cineva cu aceeași filozofie de viață, cu clasă, poziție socială și pe care o poți arăta tuturor. Vrei să înveți de la ea. Ar putea fi profesorul tău, mentorul sau șeful tău.

Horoscop dragoste 2020 Gemeni

Dacă sunteți căsătorit sau cu un partener, totul va continua la fel ca până acum. Fără modificări sau despărțiri, dar fiți atenți, deoarece puteți avea mai multe crize. Veți încerca să construiți relația, să continuați, dar ceea ce ar trebui să faceți este să aprindeți din nou pasiunea. Dacă sunteți singuri, veți ieși și veți întâlni oameni de sex opus, dar mai liniștiți decât înainte. Veți fi mai selectiv, veți fi mai calm. Acum vă interesează oameni educați, care au un nivel social și economic mai ridicat decât al vostru. Feriți-vă de asta! Ați putea ieși cu interes cu cineva și nu va funcționa bine. Pe de altă parte, veți ieși cu oameni doar pentru sex și nici nu va fi o soluție. Veți fi atras de medici.

Horoscop dragoste 2020 Rac

Dragostea va fi cel mai important lucru împreună cu viața socială și munca. Vei fi neliniștit, simțind că ceva nu este în regulă în relația ta și că trebuie să faci ceva. Această situație te va determinaa să faci lucruri extreme, cum ar fi să vrei să îi trezești gelozia flirtând cu ceilalți, să creezi scene sau momente intime și romantice, pentru a restabili acea pasiune de la început. Tot anul vei fi în această stare. Dacă ești single, vei simți nevoia să ai un partener stabil și să fii iubit. Dar, în timp ce „persoana respectivă” va sosi, vei accepta tot felul de întâlniri, atât timp cât îți vei oferi posibilitatea de a întâlni dragostea vieții tale. Acest lucru te poate duce în ipostaza să ai mai multe relații sporadice pe parcursul anului. Începând cu luna mai, te-ai putea îndrăgosti de cineva iremediabil și poți începe o poveste romantică, cu perspective bune. Este vorba despre cineva mai în vârstă decât tine. Te vei simți protejat și fericit.

Horoscop 2020: Horoscop dragoste Leu

În dragoste te vei descurca foarte bine în 2020. Vei fi atractiv pentru sexul opus. Aceasta înseamnă că puterea ta de seducţie va fi enormă şi vei face ravagii. Dacă eşti single, vei avea multe aventuri sentimentale, te vei simţi aventuros în această privinţă. Iubirea şi relaţiile de muncă se intersectează şi asta înseamnă că vei avea tendinţa de a menţine relaţii cu unul dintre şefii tăi sau vor fi şefii tăi.

Horoscop 2020: Horoscop dragoste Fecioară

Iubirea este importantă pentru tine. Ai trecut prin crize multiple cu partenerul sau ai renunţat la cuplu, pentru că nu au fost relaţii aşa cum ţi-ai dorit. În 2020 vei rămâne la fel, cerând la maxim. Ceea ce trebuie să înţelegei este că oamenii au nevoie de timp pentru a se dărui, pentru a se cunoaşte, pentru a se accepta pe ei înşişi, trebuie să fie toleranţi şi respectuosi. În acest an, mulţi obţin acea perfecţiune pe care o doreşti.

Horoscop 2020: Horoscop dragoste Balanţă

În al doilea semestru, poţi întâlni dragostea vieţii tale. Vei avea mult magnetism sexual şi vei atrage mai mult. Vei avea multă viaţă socială, aşa că nu vor lipsi de oportunităţi de a întâlni pe cineva. Atracţia sexuală, dragostea la prima vedere şi relaţiile rapide şi pasionale vor predomina.

Horoscop 2020: Horoscop dragoste Scorpion

Pentru cuplul căsătorit relaţia va fi una dificilă, iar unii vor sfârşi prin rupturi. Problema este că nu vrei acelaşi lucru şi tot timpul vor fi discuţii, dezacorduri şi probleme. Dacă nu vrei să-ţi închei căsnicia, învaţă să renunţi şi lasă anul acesta să meargă lucrurile de la sine. Dacă eşti single, lucrurile vor merge foarte bine pentru tine ... Vei avea o relaţie sporadică, una după alta. Tot anul va fi la fel, relaţii care încep super pasionate şi se termină brusc.

Horoscop 2020: Horoscop dragoste Săgetător

Dacă eşti căsătorit, vei rămâne căsătorit, fără schimbări, dar şi fără prea mult interes. Apar probleme, din cauza lipsei de atenţie în cuplu. Dacă eşti singur, este posibil să rămâi singur. Aceasta nu înseamnă că nu pot apărea aventuri sporadice, dar dacă apar, nu va fi pentru că ai căutat asta. Vei oferi o imagine greşită despre tine, pentru că vei arăta indiferenţă şi răceală, când în realitate eşti bucurie şi bună dispoziţie.

Horoscop 2020: Horoscop dragoste Capricorn

Casa dragostei va fi foarte afectată de cele 6 eclipse, care vor avea loc pe parcursul anului. Planeta ta este Luna, de aceea cele 4 eclipse lunare reprezintă crize şi lupte cu soţul / soţia ta. Chiar şi aşa, dacă eşti căsătorit, vei continua aşa, dar unii vor rupe relaţia. Pe scurt, NU este un an pentru dragoste romantică, ci pentru lupte şi crize multiple. Pe de altă parte, ceea ce creşte este atractivitatea şi puterea ta socială şi de comunicare

Horoscop 2020: Horoscop dragoste Vărsător

Vărsător, în 2020 iubirea nu va fi foarte importantă pentru tine. Dacă eşti singur, vei rămâne acelaşi, singur. Vei prefera să te dedici mai mult activităţilor tale decât să socializezi. Nu te va deranja să fii fără partener. În al doilea semestru te vei înveseli un pic mai mult şi vei ieşi mai mult cu prietenii, dar nu cu mult. Dacă eşti căsătorit, nu vei face bine anul acesta.

Horoscop 2020: Horoscop dragoste Peşti

2020 nu va fi un an romantic pentru tine. Te vei simţi foarte independent şi nu vei simţi că depinzi de nimeni. Îţi va face plăcere să fii singur. Dacă eşti căsătorit sau într-un cuplu, vei rămâne la fel, fără schimbări, deşi nu va fi minunat. Dacă eşti single, vei rămâne singur. Anul acesta nu este o prioritate să te îndrăgosteşti şi să obţii un partener serios.

Comments are closed.