Balanţele par să fie favoritele astrelor în anul care urmează, asta pentru că vor avea două luni de glorie. Excelent le merge şi nativilor Berbec în prima parte a lui 2020.

Zodia Berbec

În luna aprilie reuşeşti să definitivezi o serie de planuri care au legătură cu profesia ta. Abia din această lună se poate spune că începe anul pentru tine.

 Zodia Taur

Iulie este luna în care vei avea multe idei geniale. Totuşi, luna în care toate visele vor deveni realitate este decembrie, când este posibil să îţi întâlneşti marea dragoste.

Zodia Gemeni

În luna august se aliniază planetele pentru tine. Vei primi o ofertă de muncă de nerefuzat.

Zodia Rac

În mai, vei avea parte de o perioadă fericită, perioadă care te va ajuta să scapi de toată această indecizie care te cuprinde acum.

Zodia Leu

Luna cadourilor va fi una cu noroc pentru tine. Decembrie îţi vei schimba complet viaţa la final de an.

 Zodia Fecioară

Problemele de familie se rezolvă abia în luna octombrie, aşa că ar fi bine să te gândeşti serios la ce ai de făcut de atunci încolo.

 Zodia Balanţă

În iulie şi august vei avea parte de multe artificii în relaţia de cuplu. După această perioadă o să vă puneţi problema să vă căsătoriţi.

Zodia Scorpion

Luna în care visele tale vor deveni realitate este septembrie. E posibil să te stabileşti în străinătate.

Zodia Săgetător

În luna august, în privinţa relaţiei de cuplu, vei reuşi să consolidezi un nou început, dar şi să îţi asiguri fericirea şi succesul pentru anul viitor.

 Zodia Capricorn

În luna iulie renaşti precum pasărea Phoenix. Toate problemele dispar treptat şi câştigi o sumă frumuşică de bani.

Zodia Vărsător

În luna mai veştile primite te vor determina să îţi setezi noi planuri pentru tot anul. Această veste îţi va permite să porneşti într-o călătorie în cadrul căreia îţi vei descoperi noi pasiuni.

Zodia Peşti

În septembrie ai reuşit în sfârşit să îţi exprimi adevăratele gânduri. Această deschidere şi vulnerabilitate îţi va permite în lunile următoare să te maturizezi şi să te conectezi la un nivel mult mai profund.