Top 3 zodii de bărbaţi geloşi

Top 3 zodii de bărbaţi geloşi. Nativul Taur e de nestăpânit

Top 3 zodii de bărbaţi geloşi. Nativul Taur e de nestăpânit

În tot horoscopul se remarcă trei zodii în care dacă partenerul tău s-a născut atunci vei avea ceva de furcă în ceea ce priveşte gelozia. Există trei nativi pentru care suspiciunea, posesivitatea şi impulsivitatea sunt elemente definitorii. Printre ei, bărbatul Taur pare să fie cel mai nestăpânit.

Nu doar că se numără printre fruntaşii horoscopului atunci când vine vorba de gelozie, însă în acelaşi timp bărbaţii Taur sunt şi foarte posesivi. Deşi la începutul unei relaţii par a acordă partenerei toată libertatea de a fi şi de a se purta, pe parcurs vor veni cu limitări şi restricţii ce ţin de simţul lor de proprietate şi de posesivitate. Taurul crede în spiritul familiei şi în calităţi precum fidelitate. Pentru el, aceste valori nu sunt doar vorbe goale şi le aplică la rândul sau.

Bărbatul Scorpion

Bărbatul Scorpion are o personalitate fascinantă, misteroasa şi nu este deloc greu să te îndrăgosteşti de el. Inteligent din fire şi înzestrat cu o perspicacitate iesita din comun, are nevoie de un strop de drama în viaţă lui pentru a face că lucrurile să fie puţîn mai incitante. De aceea, de multe ori, caută pretext şi motive pentru a-şi manifestă gelozia şi pentru a-şi pipera puţîn relaţia. Chiar dacă el percepe totul mai mult că pe un joc, partenera să, care trebuie să îi suporte uneori în public accesele de gelozie, le găseşte absurde şi nejustificate.

Bărbatul Berbec

Bărbatul Berbec este un bărbat pasional, care ştie cum să facă o femeie să se simtă iubita şi admirată. Marele sau defect însă, cel care îi pune în umbră aceste calităţi, este gelozia. Simte nevoia să ştie în permanentă ce face partenera să, în compania cui se află, cu cine se întâlneşte, chiar dacă nu există niciun motiv pentru a fi suspicios şi bănuitor. Îşi iubeşte partenera mult şi încearcă să îi arate acest lucru prin gesturi mărunte, însă este parcă întotdeauna cu un pas înainte (unul greşit) în faţă acesteia, asigurându-se că nu cumva să facă ea vreun pas greşit.

Comments are closed.