Compatibilitati zodii balanta balanta

Femeia Balanţă – Bărbatul Balanţă

Comuniunea ta cu acelaşi semn zodiacal va scoate la iveală o relaţie în care predomină frumosul, respectul, inteligenţa gândirii sau chiar pasiunea pentru cultură. Este una dintre cele mai romantice şi echilibrate legături din zodiac.

Relație ideală

În relaţia voastră va predomina armonia, pacea, înţelegerea reciprocă. Pe parcursul timpului vă veţi surprinde cu momente speciale, surprize romantice. Tensiunea sau rutina nu au ce căuta între doi adepţi ai distracţiei, ai diplomaţiei şi tactului. Vă place să-l îngrijiţi şi să-l răsfăţaţi pe partener. Aşa că dăruiţi unul celuilalt confort, afecţiune şi intimitate. Cel mai important, fiind fraţi în zodiac, mereu veţi trăi cu impresia că celălalt vă anticipeaza nevoile.

Probleme de comunicare

Aspecte negative:  Faptul că vă asemănaţi, aduce cu sine şi probleme.  Amândoi simţiţi nevoia să vă faceţi placuţi, să trăiţi în armonie şi vă feriţi de conflicte cu orice preţ. Când vine vorba de confruntări, amândoi preferaţi să lăsaţi de la voi de dragul armoniei în cuplu. Acceptaţi să trăiţi în toleranţa şi foarte rar îl veţi pune pe celălalt să facă un compromis. Este clar că în relaţia voastră comunicarea are de suferit şi vă puteţi trezi în timp că nici măcar nu vă mai recunoaşteţi pe stradă. Pentru ca relaţia să dureze e nevoie, în primul rând, să învăţaţi să fiţi mai decişi, să vă exprimaţi sincer opiniile… oricât de inconfortabil vi se pare conflictul. Lucraţi împreună: decideţi cine spală vase şi cine duce câinele afară, pentru început. Un alt aspect ce ţine de nativii din această zodie este socializarea… excesivă, în cazul relaţiei dintre doua Balanţe. Vă puteţi pierde cu uşurinţă printre prietenii noi sau vechi şi… apar problemele emoţionale în cuplu. De aceea, nu lăsaţi conflictele sau frustrările să se adune, comunicaţi deschis… chiar şi cand e vorba de o situaţie delicata.

Aspecte pozitive:

Relaţia dintre doua Balanţe este una fără drama,controverse şi argumentări inutile. Luaţi lucrurile aşa cum sunt, făra să daţi voi conotaţii din care să înceapă certuri fără sens. În plus, în relaţia cu Balanţa amândoi veţi avea senzaţia de apartenenţă, pentru că stiţi să-i inspiraţi celuilalt încrederea care-i lipseşte. Veţi fi împliniţi împreună pentru că aveţi aceleaşi gusturi şi vă admiraţi constant unul pe altul.

Compatibilităţi similare: Peştii îţi împărtăşesc dragostea pentru frumos şi pasiunea pentru artă.