Compatibilitati zodii balanta capricorn

Femeia Balanţă – Bărbatul Capricorn

Astrele nu vă surâd prea tare. Această combinaţie întâmpină dificultăţi pentru ca aveţi personalităţi care se calcă pe coadă. Să o luăm pe rând. Capricornul este un personaj dificil pentru Balanţa deschisă, comunicativă şi echilibrată.

Extrem de nepotriviți

De ce? Pentru că acesta este tăcut, retras şi are obiceiul să tragă concuzii de unul singur.  Un alt aspect care vă pune pe ţărmuri opuse este firea voastră. Tu ţii la estetică, la frumuseţea şi candoarea lucrurilor, în timp ce Capricornul este mereu setat pe succes, pe determinare, pe acţiune şi rezultate. Concluzia? El te vede pe tine leneşă şi fără ţeluri clare, iar tu il consideri prea agitat, stresat şi pretenţios. Ca să supravieţuiţi împreună este obligatoriu să vă înţelegeţi şi să vă acceptaţi diferenţele. În principiu Capricornul trebuie să aibă grijă cu tine, să nu-ţi descurajeze firea entuziastă şi optimistă, iar tu vei salva o relaţie sortită eşecului cu diplomaţia care te caracterizează.

Încearcă să te domine

Aspecte negative:  Dacă nu sunt deja clare, iată şi completările. Între voi este un raport de forţe inegal. Cel care vrea toată puterea este Capricornul, care te controlează până în măduva oaselor. Evident, fiind nativ al zodiei Balanţă, în orice relaţie tu consideri că puterea trebuie împărţită în mod egal. Tu te foloseşti de meandre psihologice, emoţionale, ca să te faci înţeleasă, în timp ce Capricornul pune accent, nu pe întelegere, ci direct, pe control! Ca de obicei, e necesar să te foloseşti de diplomaţie, tact şi şarm pentru a stăpâni firea Capricornului. Cheia este să vă acceptaţi diferenţele şi să-i demostrezi partenerului tău ca eşti demnă de toată încrederea lui.

Aspecte pozitive:  În relaţia cu Capricornul niciodată nu-ţi vei face griji pentru ziua de mâine. Ambiţia lui şi obsesia de câştiguri materiale, te va ţine la adăpost. Iar tu ai nevoie de acest lucru, având în vedere firea optimistă, care cu uşurinţa decade în naivitate. În plus, el îţi hrăneşte şi gustul pentru artă şi lux. Nu doar tu vei beneficia de pe urma lui. La rândul tău, îi vei oferi Capricornului lucruri esenţiale:  îi vei îmbogăţi viaţa spiritual şi sexual. Spiritual îl vei învăţa să se relaxeze, să aibă o parere mai bună despre el şi să dărâme din barierele pe care şi le ridică la tot pasul. În viaţa intimă şi sexualitate îi vei arăta tradiţionalului Capricorn, căi noi şi interesante. Tot ce va trebui să facă bărbatul sub acest semn zodiacal, este să aibă încredere în resursele tale. Dacă ia îmbogăţirea spirituală şi sexuală ca pe unul din ţelurile sale obişnuite, succesul este garantat! Iar relaţia savată!

Compatibilităţi similare: Fecioara şi Berbecul au şi ei ce să înveţe de la tine.