Compatibilitati zodii balanta fecioara

Femeia Balanţă – Bărbatul Fecioară

Găseşti în bărbatul Fecioară un bun confident  cu care vei conversa până în zori, câte-n luna şi-n stele! Aveţi gusturi comune şi vă complimentaţi reciproc. Împărtăşiţi pasiunea pentru frumos, pentru artă si pentru micile plăceri ale vieţii.

Relație echilibrată

Apreciezi la el pasiunea pentru ordine şi disciplină care aduce după sine rezultate ori în carieră, ori în viaţa personală.  Partenerul Fecioară este şi un excelent filosof. Amândoi căutaţi echilibru, aveţi personalităţi care se fac uşor plăcute şi împreună aduceţi celor din jur un strop de cultură şi bun gust.

Start mai dificil

Aspecte negative: Bărbatul Fecioară este sensibil, găseşte nod în papură şi te cam critică fără motive solide. Ceea ce pentru tine este dificil de suportat. Tu preferi relaţiile relaxate, fără controverse şi dramă. Scopul tău, când te dedici unei relaţii, este să traieşti în armonie perfectă. Aşa că ai de furcă cu tipicarul bărbat Fecioară. Nu vă veţi potrivi chiar de la început, mai ales, pentru că tu ai un spirit aventurier, social, iar Fecioara preferă un orar prestabilit, acţiuni planificate. Va trebui să vorbiţi despre aceste diferenţe şi să ajungeţi la un compromis: tu ai nevoie de un cerc social larg, în care te simţi în siguranţă, iar siguranţa lui depinde doar de tine. O altă problemă este felul în care priviţi sexul: ţie îţi place să experimentezi, Fecioara merge după reţete. În final, alt obstacol de trecut este firea rece a Fecioarei. Lui îi place să tatoneze terenul, să analizeze, înainte de a se implica. În schimb, ţie îţi place să vorbeşti despre tot ce simţi fără limite.

Aspecte pozitive:  Firea ta prietenoasă, sociabilă este un tonic binevenit pentru Fecioara mereu pusă pe criticat. Din fericire, cand e vorba de critici te pricepi de minune să le primeşti, dacă-ţi sunt facute în mod constructiv. Ştii faptul că din critici ai de învăţat, iar ţie îţi place să te perfecţionezi cu orice ocazie. Calitatea pe care o admiră cel mai mult Fecioara la tine este că poţi vedea ambele feţe ale monedei. Aşa că vrei să-i confirmi acestuia părerea bună pe care o are despre tine. Cum? Încerci să-i înţelegi opiniile şi să ţii cont de sfaturile lui. Bărbatul Fecioară se va simţi măgulit de atitudinea ta matură, iar relaţia va evolua, de ce nu, la altar!

Compatibilităţi similare: Descifrează emoţiile Peştilor şi fă-i sa gândească pozitiv.