Compatibilitati zodii balanta gemeni

Femeia Balanţă – Bărbatul Gemeni

Comuniunea dintre voi doi se bazează pe un ţel comun: libertatea gândirii! Împărtăşiţi pasiunea pentru gândirea abstractă în special, cu cât mai întortochiat, cu atât mai bine. Când vă puneţi mintea la contribuţie, veţi găsi împreună cele mai bune soluţii şi vă veţi surprinde unul pe celălalt cu cele mai inedite idei…

Relație bazată pe intelect

Conform astrelor, de la Gemeni înveţi cel mai mult! El îţi potoleşte setea de cunoştinţă. Ai şanse să-l întâlneşti într-un cadru academic, poate fi, de ce nu, un profesor. Odată ce l-ai găsit, astrele iţi garantează o atracţie magică, pentru că voi vă potriviţi nu doar intelectual, ci şi emoţional. Gemenii, firi care se contrazic, tânjesc după echilibrul din viaţa ta. Iar tu n-ai de ce să-ţi faci griji. În Gemeni vei găsi ceea ce tu cauţi la partenerul perfect: un confident care să te surprindă cu replici inteligente, dar şi amuzante. Glumele lui bine plasate vor face orice problemă pe care o ai… să dispară!

Te face să te simți nesigură pe tine

Aspecte negative:

In relaţia cu Gemenii, tu pui accent pe forţa iubirii, iar el pe cea a comunicării. Practic, tu vrei armonie şi eviţi cu orice preţ cearta, iar el doreşte o comunicare sinceră şi directă. Rezultatul?  Gemenii  nu vor pune pe primul plan pacea relaţiei, iar tu ai şanse să te trezeşti în discuţii interminabile despre… nimic.

Aspecte pozitive: Iată o zodie care promite să ţină pasul cu tine la distracţie şi socializare. Veţi petrece multe „happy hours” în compania prietenilor, într-un decor artistic, la o expoziţie, la teatru… Vă provocaţi cu activităţi care de care mai culturale şi distractive! Partenerul tău adoră, ca şi tine, să facă o mie de lucruri deodata! Deşi iţi place să fi mereu ocupată, cu agenda plină, vei simţi uneori că zodia Gemeni nu poate fi cuminţită sau legată prea mult timp de un loc. Acest fapt îţi poate trezi nesiguranţa, sentiment, de altfel, foarte străin ţie! Cu multă comunicare veţi ajunge totuşi la un consens, unul în care să vă simţiţi incluşi unul în viaţa celuilalt.

Compatibilităţi similare:  Săgetătorul te va da şi el pe spate cu înţelepciunea sa.