Compatibilitati zodii balanta leu

Femeia Balanţă – Bărbatul Leu

Tu la braţul unui bărbat Leu vei străluci! Atunci când păşiţi într-o încăpere veţi atrage toate privirile. De ce? Pentru că împreună sunteţi o combinaţie de vitalitate, energie, charismă şi diplomaţie.

O pereche de invidiat

Fii sigură că vei atrage un bărbat Leu. El doreşte o femeie echilibrată care este în stare să-i domolească ego-ul  cu mult tact şi să-l aducă cu picioarele pe pământ. De asemenea, caută o parteneră cu care să iasă în societate, care să-i împărtăşească pasiunea pentru organizat petreceri şi sejururi cu destinaţii exotice. Iar tu eşti, evident, răspunsul lui!

Treceți peste obstacole

Aspecte negative: Faci tot posibilul să menţii un anumit echilibru în viaţa ta, să dezvolţi relaţii cu ajutorul diplomaţiei şi şarmului de care dispui. Leul în schimb, se încrede în atitudinea „acum sau niciodata”. Îţi va afecta latura pacifistă cu argumente încinse, aşa că armonia cu un bărbat Leu este greu de întreţinut. Consolează-te la gândul că nu oricine riscă şi alege calea sincerităţii. Aşa că trece cu vederea modul necizelat în care partenerul tău îşi exprimă gândurile şi veţi găsi calea de mijloc.

Aspecte pozitive: Fără îndoială, aveţi potenţial de cuplu reuşit, capabil să reziste capcanelor timpului. Leul te va umple cu energie, te va face şi mai dinamică, iar tu îi vei oferi partenerului tău echilibru şi armonie. Amândoi aveţi calităţi complementare, din care veţi învăţa şi astfel vă veţi aprecia unul pe celălalt. De exemplu, Leul va pune mare preţ pe tactul de care dai dovadă şi bunele maniere, iar tu vei împrumuta de la el atitudinea directă şi pragmatică de care ai nevoie. Leul te întrece în rapiditatea cu care ia decizii, aşa că primeşte de la el lecţia spontaneităţii.

Compatibilităţi similare: Berbecul te scapă şi el de indecizie şi te provoacă să acţionezi acum!