Compatibilitati zodii balanta pesti

Femeia Balanţă – Bărbatul Peşti

Te asemeni cu Peştii din foarte multe puncte de vedere, deci aveţi şansa unei relaţii senine, fără vreun isberg la orizont. Amândoi sunteţi centraţi pe estetica vieţii, frumuseţea relaţiilor. În acelaşi timp, aveţi calităţi diferite din care nu aveţi decat de învăţat.

Sinceritate

De exemplu, când Peştii se pierd într-o fantezie, precum obişnuiesc să o facă, tu-i aduci înapoi pe ţărm, cu firea ta echilibrată, ancorată în realitate. Peştii, în schimb, te vor ajuta să-ţi găseşti cele mai ascunse emoţii şi te învaţă să empatizezi cu cei din jur pentru o şi mai bună socializare…de care tu oricum eşti dependentă. Relaţia voastră se bazeaza pe sinceritate şi intenţii curate. După atracţia iniţială, datorată firii voastre sensibile şi calde, vor exista şi câteva animozităţi. Vei afla că Peştii sunt mai degrabă intuitivi, receptivi şi preferă o lume interioară, creată chiar de ei. Pe tine, în schimb, te atrage mediul înconjurător unde vezi cum işi pun alţii amprenta, pentru că te pasionează noul, ineditul. Aşa că atracţia iniţială e posibil să se evapore…

El acasă, tu în oraș

Aspecte negative:  Ai impresia că Peştii nu ţin pasul cu firea ta socială şi nici cu forţa ta intelectuală. Tu îl poţi manipula pe nativul în Peşti. Altă slăbiciune a amândurora este indecizia. Vă puteţi trezi că nu ştiţi pe unde s-o apucaţi, lipsindu-vă iniţiativa. În plus, Peştii te dezamăgesc pentru că ei au nevoie de linişte şi solitudine. Tu, în schimb, simţi nevoia de contact uman non-stop. Nu ai de ales, trebuie să accepţi firea melancolică a bărbatului Peşti. Iar acesta va fi nevoit să înţeleagă activitatea ta socială. Comunicarea cu nativul acestei zodii este, cel puţin, anevoioasă! Pentru că Peştii se axează pe comunicarea non-verbală şi preferă… ascultatul.

Aspecte pozitive:  În relaţia voastră se iartă şi se uită! În timp ce tu eviţi conflictele cu orice preţ, Peştii deţin abilitatea de a se pune în locul tău, de a empatiza cu tine, motiv pentru care vei fi iertată cu uşurinţă! Dacă înţelegi natura solitară a Peştilor, poţi învăţa de la acesta cum să empatizezi cu el pe plan emoţional şi sexual. Astfel vei evolua, iar relaţia se poate transforma în ceva magic.

Compatibilităţi similare:  Racul te scapă de superficialitate.