Compatibilitati zodii balanta sagetator

Femeia Balanţă – Bărbatul Săgetător

Această combinaţie promite armonie şi zero complicaţii! Vă potriviţi în multe aspecte. Pentru început  tu te axezi pe artă şi estetic. Aşa că vei fi o companie buna pentru Săgetător, care este mereu în căutare de ceva.

Prieteni și iubiți

Relaţia cu acest nativ ţi se va părea nouă şi palpitantă mereu, pentru că vă place să vă surprindeţi reciproc. Pe de altă parte, vă înţelegeţi din priviri, aşa că intimitatea în cuplu se instalează aproape imediat. Săgetătorul îţi va fi şi prieten, nu doar iubit. De ce? Pentru că amândoi sunteţi firi optimiste, entuziaste, căutaţi şi daţi atenţie doar părţilor frumoase ale vieţii. În cuplu nu vor fi probleme pregnante, în mare parte, pentru că vedeţi mereu partea plină a paharului.

El tăios, tu emotivă

Aspecte negative:

Atunci când vede totuşi ceva ce nu-i convine, Săgetătorul te va… săgeta cu vorbe nu foarte dulci. El are o atitudine directă, chiar tranşantă. S-ar putea să te simţi ofensată pe alocuri atunci cand partenerul tău vorbeşte fără să gândească, iar acesta te poate găsi prea… emoţională. Şi în viaţa sexuală vor fi niste punţi de trecut, în mare parte… de tine. Pentru că Săgetătorul este direct, brusc în pat. Dacă treci de şocul iniţial, te vei putea bucura de sex şi intimitate. Roagă-l pe acesta să te iniţieze, îi va face plăcere. El trebuie să ţină cont de sensibilitatea ta, te inhibi dacă dai peste ceva ce-ţi ameninţă obsesia pentru estetic şi frumos. Lângă Săgetător, dar şi în general, e bine să te laşi purtată de val. Cu multă comunicare, la care tu eşti expertă, vei obţine satisfacţia dorită în dormitor.

Aspecte pozitive: 

Cel mai mare plus din această relaţie este atitudinea voastră pozitivă. Veţi avea o relaţie sănătoasă din punct de vedere emoţional. Alte avantaje lângă Săgetător ţin de distracţia în cuplu: el iubeşte varietatea, schimbarea şi îi place să descopere lucruri noi. Iar tu eşti facută din acelaşi aluat cu el. Săgetătorul îţi va oferi cu dragă inimă toată distracţia după care tânjeşti, chit că-ţi dă libertatea de care ai nevoie sau se implică direct în a te distra. Iar tu, nu te vei simţi vinovată nicio clipă! Pont: profită de latura dinamică a Săgetătorului şi mergeţi împreună în vacanţă- drumurile lungi alături de el sunt mai interesante decât o masă plină de prieteni.

 Compatibilităţi similare:  Bărbatul Vărsător  te lasă şi el să zbori din floare în floare prin cercul tău social.