Compatibilitati zodii balanta varsator

Femeia Balanţă – Bărbatul Vărsător

Între voi se va stabili o legătură romantică în mod natural. Amândoi aveţi şarm şi abilitatea de a crea o conexiune pe loc. Vă pricepeţi să atrageţi atenţia şi să vă faceţi plăcuţi în orice context, de către oricine. Aşa că veţi simţi că se petrece ceva special între voi.

Pe aceeași lungime de undă

Aveţi multe lucruri în comun sau calităţi ce se completează. Amândoi puneţi accent pe dezvoltare intelectuală ceea ce înseamnă că veţi avea idei năstruşnice când e vorba de cuplu. Când discutaţi despre aventuri sau orice alt subiect inedit, veţi simţi că relaţia voastră este specială. De aici pornesc şi câteva diferenţieri între voi.

Mai multe plusuri decât minusuri

Aspecte negative: Amândoi aveţi păreri neconvenţionale despre iubire şi căsnicie. Tu eşti puţin refractară când vine vorba de verighete, dar Vărsătorul este de-a dreptul  contra căsătoriei. Majoritatea Vărsătorilor cred în iubirea liberă, fără îngrădiri. Aşa că e indicat ca tu să porneşti o relaţie cu el pe modelul “fii liber şi independent chiar dacă suntem împreună”. Orice angajament mai serios va speria firea rebelă a Vărsătorului. Celelalte avantaje din relaţia voastră vă vor apropia, cu siguranţă.

Aspecte pozitive:

Împărtăşiţi iubirea pentru artă, oameni şi cultură. Tu, de asemenea urăşti să fi îngrădită, aşa că ai în comun cu Vărsătorul  nevoia de libertate. Cel mai probabil, vă veţi întelege, atâta timp cât vă doriţi această independenţă. Un alt plus este că amândoi sunteţi entuziaşti, aşa că buna dispoziţie va predomina în cuplu. Dorinţa ta de armonie şi viaţă lipsită de conflicte combinată cu activitatea cerebrală a Varsătorului poate duce la situaţii tensionate sau neînţelegeri. În acest caz, Vărsătorul poate să te înveţe să fi mai decisă, iar tu îi poţi întoarce favoarea, arătându-i o cale mai simplă decât vâlva pe care singur şi-o creează.

Compatibilităţi similare: Descreţeşte şi mintea Fecioarei.