Compatibilitati zodii berbec gemeni

Femeia Berbec și bărbatul Gemeni

Femeia Berbec nu se va plictisi niciodată cu bărbatul din zodia Gemeni!

În primul rând pentru că firea lui expansivă şi veselă te va tempera şi amuza, iar tu ai suficient (poate chiar prea mult, in unele cazuri) spirit de aventură astfel încât să îl urmezi în toate năzbâtiile. Deşi, între noi fie vorba, cele mai fun idei sunt ale tale, iar el se arată extrem de doritor să ţi se alăture in toate. Compatibilitatea sexuală de care vă bucuraţi este de invidiat, asigurând longevitatea cuplului. În plus, vă amuză aceleaşi lucruri, gustaţi aceleaşi tipuri de umor, aveţi extrem de multe preocupări în comun şi astfel relaţia voastră este la adăpost de plictiseală. Atenţie însă, nu te comporta ca o răsfăţată şi nu abuza de bunăvoinţa bărbatului Gemeni – atunci când întâlneşte ceva ce nu ii e pe plac, va pleca pur si simplu!

Bărbatul Gemeni are un umor aparte

Gemenii nu sunt persoane care să aibă nevoie de ceva care să îi dinamizeze însă tu eşti pe post de fitil pentru latura lor creativă.  Partenerul tău din zodia Gemeni te va ţine trează până dimineaţa, la poveşti, şi te va face să râzi în hohote cu umorul lui trăznit.

Incearcă totuşi să nu oboseşti un bărbat din zodia Gemeni. Planeta lui, Mercur, îl face irascibil. Totuşi aceasta ar putea fi o misiune imposibla, pentru că amândoi aveţi vieţi încărcate, iar tu eşti în căutare de noi şi noi experienţe.  Între voi însă se poate dezvolta o prietenie durabilă şi, după cum stau lucrurile, s-ar putea ca relaţia cu bărbatul Gemeni  să nu fie de tip  permanent, ci  o prietenie între doi oameni care din când în când se întâlnesc şi în pat, pentru voi, un spaţiu al experimentelor palpitante. Nu o fi având bărbatul Gemeni stofă de soţ, dar relaţia cu el nu va fi niciodată din categoria celor de care nu mai ştii cum să uiţi mai repede.

Eh, şi dacă, într-un final, fiecare pleacă pe drumul lui, te poţi consola cu gândul că la capitolul relaţii durabile eşti mai compatibilă cu nativii din Leu, Taur sau Fecioară.