Compatibilitati zodii berbec leu

Femeia Berbec și bărbatul Leu

Împreună , formaţi o echipă greu de oprit, iar în interiorul relaţiei vă potenţaţi unul altuia calităţile şi energiile. Fiecare nouă descoperire a unuia dintre voi va atrage şi interesul celuilalt. Astfel, împreună sau separat, nu vă gândiţi decât la cum să faceţi astfel încât să vă distraţi şi mai bine împreună. În vocabularul vostru de cuplu nu există cuvântul “plictiseală”. Vă potriviţi de minune.

Zodii de foc, firi explozive

Atracţia dintre voi e instantanee, şi beneficiaţi de complicitatea caracteristică dintre semnele de Foc, in plan fizic, mental şi emoţional. Trebuie să ţii cont însă de faptul că o alăturare a două firi explozive poate însemna ca unul dintre voi să fie “consumat” de către celălalt, în sensul că ambiţiile şi impulsurile unuia le pot anula pe ale celuilalt. Atâta vreme cât învăţaţi să vă sprijiniţi unul pe altul, amândoi veţi reuşi să vă îndepliniţi planurile pe termen lung .

Oricât de mult v-aţi distra şi cât de bine v-aţi înţelege, nu pierde din ochi faptul că bărbatul Leu este o fiinţă mândră şi dominatoare, căreia îi place să se impună şi periodic să îşi reconfirme autoritatea, deci aşteaptă-te la multe “meciuri” de tot felul: fie amical, fie sub formă de conflict deschis, cu certuri la volum ridicat, Leul va încerca, prin tactici mai mult sau mai puţin subtile, să se impună şi să domnească (binevoitor, ce-i drept) peste relaţia voastră.

Din punct de vedere sexual, Leul este cel mai bun partener pe care l-ai putea găsi. Amândoi sunteţi dornici să vă dovediţi ca foarte talentaţi la acest capitol, deci veţi petrece mult timp împreună, asigurându-vă că celălalt îşi vede satisfăcute şi cele mai secrete nevoi . Din această cauză, relaţia voastră va rezista mult şi bine, în pofida scepticismului celor din jur, care se vor întreba cum se face că doi oameni care se ceartă pentru supremaţie în cuplu nu se despart.

Compatibilităţi similare pentru femeia Berbec: Cu greu vei găsi printre nativii altor zodii un bărbat cu care să te potriveşti atât de bine, insă dacă el există, e cel mai probabil Săgetător, Gemeni sau Balanţă.